arkadaşlar konuyla alakasız görünecek ama birşeyi merak ettim:
bu olayın İran'da olduğu kesin mi acaba? izmir'de olmadığını anladım orası tamam ama tiplere braz dikkatli bakınca İran'da olması da pek muhtemel gözükmüyor. ne butarz giyinen hatunlar olabilir, ne bu tip motosikletler diye düşündüm bir an. beni şüphelendiren de birkaç ay önceki motoron dergisinde motosikletle İran turu yapıp yazıya alan 2 yazarın "İran'da 250 cc üstü motosiklet yok, satışı yasaklanmış. sebebi şah devriminden sonra demokrasi yanlılarının birkaç kez eyleme geçmeleri, bazılarında da motosikletli grupların bulunması vs. gibi sebeplerle büyük hacimli motorların ülkede satışının yasaklandığı söylenmişti.
yani o derece katı kuralların olduğu bir yerde böylesi bir gösteri bir de bu tip kişilerin yapması en az İzmir denmesi kadar garip geldi bana. bilmem siz ne düşünürsünüz?
Bahsi geçen yerin İzmirle ne alakası var?...
Bunun tek açıklaması ahlaksızlık... Vakit doldurmak adına yapılmış haberden öte bişi değil....r:
r:
Kendi halkını kötüleyen zihniyeti anlamak mümkün değil...
İzmir de olsa ne olurdu ki?... Eline ne geçerdi?... Çeken kameraman da iyi halt yemiş derdim....
İHA nın üç kağıtçı,,,yalancı,,hükümet yalakası..haber yoksunu,,,densüz,,karektersiz olduğunu zaten biliyoruz...Pekiştirmiş oldular...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gavur uz ya......
ondandır...
Bu tip İzmir i ve İzmir de yaşayan insanlarla ilgili "kör gözüne parmak" her türlü ajitasyon haberleri ve İzmir i Anadolunun diğer illerinden "öteki"tarzdaki bilinç altı ve psikolojik yönlerdirme haberleri süregelen siyasi hareket göz önüne alarak incelemek ve yorumlamak gerekir.
başlığı bır daha okuyun arkadaşlarım arkadaşımız iyi bir konuya denk getirmiş
S VIRAJINI BILIYORUM + MALTEPE SAHIL YOLUNDA DA COK YARIS YAPIYOLAR :cat: