Hedef gösterildiler...

bende haberin içine girip izmirin neresi ve bu motorcular kim diye dikkatle izlemiştim...hem motorlar eski hem motorcular :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bahsi geçen yerin İzmirle ne alakası var?...

Bunun tek açıklaması ahlaksızlık... Vakit doldurmak adına yapılmış haberden öte bişi değil.... :pr::pr:

Kendi halkını kötüleyen zihniyeti anlamak mümkün değil...
İzmir de olsa ne olurdu ki?... Eline ne geçerdi?... Çeken kameraman da iyi halt yemiş derdim....

Moderatör
Çok basit. İHA'da çalışan bir yetkili bunun benzeri bir olaya tanık oldu ve ben bunu haber yapmalıyım diyerek herhangi bir video sitesinden abartılı bir görüntü bularak yayınladı. Bu günümüz ve ülkemiz medyasında çok sık rastlanan bir durum.

arkadaşlar konuyla alakasız görünecek ama birşeyi merak ettim:

bu olayın İran'da olduğu kesin mi acaba? izmir'de olmadığını anladım orası tamam ama tiplere braz dikkatli bakınca İran'da olması da pek muhtemel gözükmüyor. ne butarz giyinen hatunlar olabilir, ne bu tip motosikletler diye düşündüm bir an. beni şüphelendiren de birkaç ay önceki motoron dergisinde motosikletle İran turu yapıp yazıya alan 2 yazarın "İran'da 250 cc üstü motosiklet yok, satışı yasaklanmış. sebebi şah devriminden sonra demokrasi yanlılarının birkaç kez eyleme geçmeleri, bazılarında da motosikletli grupların bulunması vs. gibi sebeplerle büyük hacimli motorların ülkede satışının yasaklandığı söylenmişti.
yani o derece katı kuralların olduğu bir yerde böylesi bir gösteri bir de bu tip kişilerin yapması en az İzmir denmesi kadar garip geldi bana. bilmem siz ne düşünürsünüz?

orası kesinlikle izmir değil ve motorlar eski türkiyede pek bulunmayan motorlar.ayrıca bn telde izlemiştim buvideoyu adamlar yabancı dil konusuyo 1 yıl oldu izleyelive birçok video paylasım sitelerinde paylaşıldı facebook ta bile var:)

arkadaşlar konuyla alakasız görünecek ama birşeyi merak ettim:

bu olayın İran'da olduğu kesin mi acaba? izmir'de olmadığını anladım orası tamam ama tiplere braz dikkatli bakınca İran'da olması da pek muhtemel gözükmüyor. ne butarz giyinen hatunlar olabilir, ne bu tip motosikletler diye düşündüm bir an. beni şüphelendiren de birkaç ay önceki motoron dergisinde motosikletle İran turu yapıp yazıya alan 2 yazarın "İran'da 250 cc üstü motosiklet yok, satışı yasaklanmış. sebebi şah devriminden sonra demokrasi yanlılarının birkaç kez eyleme geçmeleri, bazılarında da motosikletli grupların bulunması vs. gibi sebeplerle büyük hacimli motorların ülkede satışının yasaklandığı söylenmişti.
yani o derece katı kuralların olduğu bir yerde böylesi bir gösteri bir de bu tip kişilerin yapması en az İzmir denmesi kadar garip geldi bana. bilmem siz ne düşünürsünüz?

Youtube da İran diyor...

Face'te aylar önce paylaştım,İha'ya yeni düşmüş demekki....

Terbiyesiz herifler,yapacak işiniz yoksa totonuza teneke bağlayın gezin...

Yalan haber yapmaktan çok daha onurlu bi davranış olur bence...

Bahsi geçen yerin İzmirle ne alakası var?...

Bunun tek açıklaması ahlaksızlık... Vakit doldurmak adına yapılmış haberden öte bişi değil.... :pr::pr:

Kendi halkını kötüleyen zihniyeti anlamak mümkün değil...
İzmir de olsa ne olurdu ki?... Eline ne geçerdi?... Çeken kameraman da iyi halt yemiş derdim....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gavur uz ya......
ondandır...
Bu tip İzmir i ve İzmir de yaşayan insanlarla ilgili "kör gözüne parmak" her türlü ajitasyon haberleri ve İzmir i Anadolunun diğer illerinden "öteki"tarzdaki bilinç altı ve psikolojik yönlerdirme haberleri süregelen siyasi hareket göz önüne alarak incelemek ve yorumlamak gerekir.

beni video ilgilendirmezde bi tek şunu bilirim
polis abiler gelirler gelirler bizim gibi garibanlara ceza yazarlar sahilde 20 30 km/h yaparken

Sanki videoyu kendileri çekmişler gibi bir de "iha" amblemi koymuşlar köşesine. Aylar önce izlediğim bi video ve oranın İzmir ile alakası yok. Tipler de Türk'e benzemiyor zaten. Bu aralar Facebookta İzmir'li gençler diye dolaşmaya başlayan bir video bu. İha da ordan araklamış kendi de inanmış yalan haberine. Ayıp ayıp!

başlığı bır daha okuyun arkadaşlarım arkadaşımız iyi bir konuya denk getirmiş

İHA nın üç kağıtçı,,,yalancı,,hükümet yalakası..haber yoksunu,,,densüz,,karektersiz olduğunu zaten biliyoruz...Pekiştirmiş oldular...

Abi her kelimene iştirak ediyorum .

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gavur uz ya......
ondandır...
Bu tip İzmir i ve İzmir de yaşayan insanlarla ilgili "kör gözüne parmak" her türlü ajitasyon haberleri ve İzmir i Anadolunun diğer illerinden "öteki"tarzdaki bilinç altı ve psikolojik yönlerdirme haberleri süregelen siyasi hareket göz önüne alarak incelemek ve yorumlamak gerekir.

bu da ilginç bir düşünce ve Alt düşüncede olabilir.İzmirliyse yapabilir gibi bir iamj yaratma.

başlığı bır daha okuyun arkadaşlarım arkadaşımız iyi bir konuya denk getirmiş

aynen Sinan üstad.dikkatlerden kaçmış.

Neyi eleştireceğiz motorlarla yapılan bence harika bir o kadarda aptallık dolu (sıfır koruma) gösteriyimi yoksa iha adlı haber ajansı bu gösteriyi çalmış ve izmir gibi göstermiş bu nedenle ahlaksızlıktırımı? acaba hangisini?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar