hedars hesabinda

performas artiriminda 4 silindirli 16 v lik 32 ecu yaa sahip makinalarda
4 3 2 1 mi 3 1 4 lu sitemi geri dunusum yapmasi halinda yuksek devirlerde tork artmasi mumkünmü?
ara devirlerde 32 ecu erken devreye girmesi icin mi yapilmis?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
obifun' Alıntı:
performas artiriminda 4 silindirli 16 v lik 32 ecu yaa sahip makinalarda
4 3 2 1 mi 3 1 4 lu sitemi geri dunusum yapmasi halinda yuksek devirlerde tork artmasi mumkünmü?
ara devirlerde 32 ecu erken devreye girmesi icin mi yapilmis?
biraz soru karisk geldi banada bu 4 3 2 1 mi 3 1 4 2 dedigin silindir atesleme sırasımı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bısı anlamadım falla biraz net yaz

SLM obifun, sahiden alınma ama bende birşey anlıyamadım yazdıklarından.
arkadaşların anlıyamaması doğru.
biraz daha geniş açıklamalı yazda hepberaber sorunu yanıtlıyalım.

gec cevap verdigim icin ozur dilerim herkezden
hemen konuya giriyim
ecu:atesleme sistemin elektronik ve bir hafiza arti islemcinin uzerindeki programa gore atesleme zamani emisyonu+emis teki hava ve benzin orani ayarlar 32 bit ise entegrenin veri hizidir orenek bu beyne birinci bagli ana parca sistem
engine2_l.jpg
full body troothl 2004 model r1 asiri besleme unutesi enjektor ve gaz kelebekleri
sorumu daha iyi anamaniz icin
2 ornek:2004 model cbr600rr
honda bu motobkie da 32 bit ecu kullanarak
(eski16 bit yerine)besleme unutesindeyeni nesilçift sirali benzin enjeksiyon sistemi kullanilmis (gmdsfi)sistemi yetersiz bulan honda bunun yerine hava kutusu ust kismina 12 delik+4 enjeksiyon daha yerlestirmis
bu sistem 6 000devir/dk devreye girip 40 mm lik eme bogazi besliyor
tam performas 8 puskurteme 12 puskurtme olarak calisiyor;bu isin sorunsuz calismasini saglayan beyini yanison teknoloji olan 32 bit ecu

ben diyorum ki yazilimla oynamadan ecu son nesil olan 32 bit olan icin soruyorum ;emisyon
egzzoz siteminde tuning yaparak zamanlama farki yani 6 bin degil de 3500 devir/dk makinaya asiri besleme yaparmiyiz
benim aklima manifol yani hedars sistemi ;4 2 1 yerine 3 1 2istemi yapailirmiyiz. buradaki 4321 dise haders dizayni belirten sayilaryani 4 cikis 2 balglanti 1 tek disari tek cikis gibi

4-2-1 i açıklamışsın. Zaten bunu başında anlamıştım. Ama 3-1-2 nasıl bir çıkış sistemi kardeşim. Yani 3 çıkış mı var?
Hocam yine abuziddin bir soru oldu :geek:
PSikopat mısın yaaaa :cherry:
Performans için parana kıy iyi motor al. ECUsunu ÇUKUcunu oynarsan bozarsın :cherry:
Egzozla daha iyi gitse oooo herkes uçardı
mauahahahhaha :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baba o ne öyle ya alla alla :) :geek:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar