Heavy Metalci Motorcular

Estafurullah, yayın organları ve sosyal medyadaki hesaplarımız şu ara stabilitesini koruyor. Albüm çalışmaları ve promolar başladığında tanıtım tabii ki daha efektif yapılacak. Duymamış olman normal, utanacak bir şey yok : ) 2009'dan beri piyasada grup. Benim dahil olduğum yıl 2011. Çok da yeni sayılmaz aslında. Haberleşiriz mutlaka yahu, bu sitede Denizliden bir kardeşime de sözüm var görüşmek adına. Seninle de 2 oldu. Yerli gruplara sahip çıkmanı da takdir ettim. Ülkemizdeki müzik piyasası dolayısıyla serdar ortaç, demet akalın gibi niteliksiz ve özensiz işler yapmazsan tutmuyor. O sebeple destekçiler çok önemli rol üstleniyor. Yaptığın iş için şevk duyuyorsun. Zaten sahne aldığımızda aldığımız ücret bile anca yol masraflarını karşılıyor. Zaten biz ve piyasadaki bütün gruplar ticari kaygılarla değil, sevdikleri için bu işlere emek ve zaman harcıyorlar. O yüzden seni çok takdir ettim yerli gruplara sahip çıktığın için.

hocam unutmayın guns'n roses ilk albümünü 500$ borç ile çıkarmışlardı...

hocam unutmayın guns'n roses ilk albümünü 500$ borç ile çıkarmışlardı...

Benim müzik kariyerimin 6. albümü olacak. Topladığın zaman geri dönüşünü alamadığım bir 35-40 bin TL para var. Keşke 500 $ içeride olsak. Ayrıca bir Guns n Roses elbette ki değiliz. Slash gibi, Axl Rose gibi efsane olabilecek müzisyenler de değiliz : )

Benim müzik kariyerimin 6. albümü olacak. Topladığın zaman geri dönüşünü alamadığım bir 35-40 bin TL para var. Keşke 500 $ içeride olsak. Ayrıca bir Guns n Roses elbette ki değiliz. Slash gibi, Axl Rose gibi efsane olabilecek müzisyenler de değiliz : )

Belli mi olur hocam; bir ilham gelir belki de senfonik rock'ın "sweet child o mine" ını siz yazarsınız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Yalnız hocam vokaliniz tizlerde biraz zorlanıyor gibi geldi, onu belirteyim. ("The World's Rising" adlı parçanızda daha belirgin).

Yalnız hocam vokaliniz tizlerde biraz zorlanıyor gibi geldi, onu belirteyim. ("The World's Rising" adlı parçanızda daha belirgin).

O parça tamamen pesten gidiyor. Bilakis tizlerde daha iyidir, peste bocalama oluyor. O parçada notasal değişkenlik çok ondan hata gibi işitilebilir. İstediği, sevdiği notalara çıkmasına izin vermiyor parça. Mesela bir de Kayboldum'u dinle. Tizden söylediği zaman keman gibi oynuyor sesiyle : )

Ben iş yerinde bu paylaştığınız yutup pencerelerini bilgi işlemimizin bloklaması sayesinde göremiyorum. Rica etsem Şarkı,Grup adını da video altına ekleyerek paylaşabilir misiniz. Böylece cepten aratıp bulabilirim. :silent:

Ben iş yerinde bu paylaştığınız yutup pencerelerini bilgi işlemimizin bloklaması sayesinde göremiyorum. Rica etsem Şarkı,Grup adını da video altına ekleyerek paylaşabilir misiniz. Böylece cepten aratıp bulabilirim. :silent:

Kamelot & Simone Simons - The Haunting

Durun biraz kafanızı karıştırayım :) Kültür şoku gelsin;

Myrath - Beyond The Stars

Durun biraz kafanızı karıştırayım :) Kültür şoku gelsin;

https://www.youtube.com/watch?v=9mhewpYZmI4

Myrath - Beyond The Stars

buyur abi... Orphaned Land- Shama'im

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

abi bir arkadaşım soruyor da acaba istanbulda herhangi bir mekanda çalıyor musunuz?

abi bir arkadaşım soruyor da acaba istanbulda herhangi bir mekanda çalıyor musunuz?

Yok hayır. Teklif üzerine sahne alıyoruz. Düzenli bir bar anlaşmamız yok. Ona zaten vakit de ayırmak zor. En az 250-300 parça olması lazım repertuarında. Zaten cover/bar grubu olmaktan ziyade albüm/sahne amaçlı bir grup Anzeria.

Sabah sabah death metal de dinlenmez ki diye açıp "ohhh zımba gibiymiş" diye keyfe gelmek :D Sağol Jimi :)

Eluveitie - EVOCATION II albümü çıktı. İskandinav folk sevenler bir göz atsın.

Mt-07 den metalci motoru üretilir mi? :) HD - Breakout alana kadar (sanırım sonsuza kadar yani) sevgili MT-07 ile takılacaz bu gidişle :) Ön farı söküp full plate kask içine entegre far mı taksam (powercıyız ezelden) yoksa ejderya :p kafası mı döktürsem pleksiden bilemedim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar