Heavy Metalci Motorcular

Doğru.

Yapımcı Slayer' ın eski yapımcısı olunca, eski MetallicA ve eski slayer karışımı olmuş biraz :)

Dünyanın en çok satan thrash albümünü yapan bir gruptan, üç ağır albümden sonra, yumuşak country şarkıları duymak üzüyor ister istemez. Ben de kill' m all tek geçerim.

Aynen kill'em all diyecektim de fazla ağır kaçmasın diye demiyim dedim .)) :cherry:

Bu arada "kenpachi sevenler derneği" kurmayı düşünüyorum
hastasıyızdır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metallica sevmeyen alüminyum olsun.

[YT]1yjrTZ_cJkQ[/YT]

türkçe dinleyen yok mu beyler ?

yıllar önce yerli gruplardan diken vardı whiskey vardı ne oldu onlara ? kramp sayılabilir yine listede.
ben elektroniğe gömülmemiş brutal vokalden de uzak olan saf heavy metal severim.
türkçe söz olursa da ayrıca bayılırım. diken grubu bana çok hitap ediyodu mesela ama yeni üretimleri yok galiba...

türkçe dinleyen yok mu beyler ?

yıllar önce yerli gruplardan diken vardı whiskey vardı ne oldu onlara ? kramp sayılabilir yine listede.
ben elektroniğe gömülmemiş brutal vokalden de uzak olan saf heavy metal severim.
türkçe söz olursa da ayrıca bayılırım. diken grubu bana çok hitap ediyodu mesela ama yeni üretimleri yok galiba...

pentagram,yavuz çetin,kurban

türkçe olarak bu 3 lüden vazgeçemem :cat:

Türkçe rockdan başka dinlemem kolay kolay.
Grup olarak Duman, solo olarak Teoman :)

Mötley Crüe - Girls Girls Girls / Kickstart my heart
Bon Jovi - Livin' on a player
Steelheart - Love Aint' Easy / Gimme Gimme
Mr. Big - Daddy, Brother, Lover, Little
Blind Guardian - Iron Savior
Gotthard - Anytime anywhere
Steeldragon - Long live Rock&Roll (Rainbow cover)

Cruiser motor'da gaz açmak isteyen arkadaşlara kısa bir reçete, daha niceleri eklenebilir =)
(Şarkıları rapid'e atabilirim arşivinde bulunmayan arkadaşlar için)

Metallica ve Pentagram, dinlerim çalarım. (Bass gitar) :mrgreen:
Dahasıda var elbette, saymak istemedim sadece. :cherry:

MetallicA' yı izledik sahne önünden. Daha doğrusu bağdemcik mesafesinden :)
Ama üç günlük bu festival ayakta geçmez benden söylemesi. Gerçi benim yaş 32 oldu belki ondan böyle düşünüyor olabilirim :)

Bu arada rammstein' in sahne şovlarını kaçırmamaya bakın. Deli ablalarla hayal şovlar yapıyorlar. Boşanma sebebi :D

şu aralar bütün bütçemi motosiklete ayırmış vaziyetteyim ama saha içi de bitmez diye tahmin ediyorum önceki tecrübelerime dayanarak, muhtemelen mayıs kredimle de saha içi biletimi olmadı açık tribün biletimi alıcam, katılacam.

bu kombinasyonu birdaha canlı canlı yaşayamayız zira.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar