Heavy Metalci Motorcular

Rammstein Türkiye'da konser vermeyecegini açıklamış. Ben arkadaşın yalancısıyım,kesin diyemiyeceğim.

Rammstein Türkiye'da konser vermeyecegini açıklamış. Ben arkadaşın yalancısıyım,kesin diyemiyeceğim.

açıkcası bende daha önce dediğim gibi elemanların buraya geleceklerini hiç düşünmüyorum ama adı geçince hem şaşırdım hem sevinmiştim :)
bakalım kısmet sonuçta bu işte oraya gitmem burada çalmam dien ne devler gördük sadece kendilerinde bitmiyo bu organizasyonlar :)

bi ara kendi sitelerinden programlarına flan bakmak lazım.
mail mi atsak yoksa siz istanbula gelemessinizki die belki gaza gelirler :)

sonisphere de dünyaca ünlü gruplar sahne alıyor.
eğer şansımız varsa iron maiden,amon amarth,slayer,mastodon,heaven&hell,metallica gibi grupları sahnede görebiliriz.
şanslıyızki Türkiye ye geliceklermiş :)
bana inanmıyorsanız,hadi len ordan diyosanız
bide siteye göz atın derim :)

http://www.sonispherefestivals.com/

bu sevinçli haberi TRT radyo sanatçılarından iron maiden seslendirsin :p
ve karşınızda iron maiden - rainmaker :)

http://www.youtube.com/watch?v=enTPV_wkKbA

Son düzenleme:
Bende IRON MAIDEN, MANOWAR, JUDAS PRIEST diyorum başka bişey demiyorum, diğerlerinide dinlerim ama bu 3ü ayrı benim için

metallica trash ama:)

Load albümünden sonra pek bi Thrash yanları kalmadı derim :)

Yeni nesil motorcu grubunu dinleyin derim.. Godsmack !!! daha milyontane grup var dinlediğimde gösteriş gibi duruyor saymanın gereği yok kanımca ama metal vazgeçilmezimdir. Ha manowar dinleyin ! ((=

MkD

daha nice garajlar var içinde ismi olmayan müzik gruplarının olduğu

Load albümünden sonra pek bi Thrash yanları kalmadı derim :)

Yeni nesil motorcu grubunu dinleyin derim.. Godsmack !!! daha milyontane grup var dinlediğimde gösteriş gibi duruyor saymanın gereği yok kanımca ama metal vazgeçilmezimdir. Ha manowar dinleyin ! ((=

Death Magnetic dinleyin derim :)

Death Magnetic dinleyin derim :)

Evet Death Magnetic güzel bir albüm olmuş ama eski metallica tadını vermiyor yine de dostum. Bir and justice for all veya master of puppets albümü etmiyor. Onlar'dı Thrash metal. Death Magnetic tamamen farklı... James'in sesini kaybetmesi de cabası..

bende varım aynı zamanda gitaristim :cherry: power heavy thrash rulez! (hammerfall iced earth megadeth testament iron maiden sentenced judas priest dream theater opeth slayer black label society stratovarius pantera sonata artica kreator dokken scorpions whitesnake falan filan diye gider)

Son düzenleme:
Evet Death Magnetic güzel bir albüm olmuş ama eski metallica tadını vermiyor yine de dostum. Bir and justice for all veya master of puppets albümü etmiyor. Onlar'dı Thrash metal. Death Magnetic tamamen farklı... James'in sesini kaybetmesi de cabası..

Doğru.

Yapımcı Slayer' ın eski yapımcısı olunca, eski MetallicA ve eski slayer karışımı olmuş biraz :)

Dünyanın en çok satan thrash albümünü yapan bir gruptan, üç ağır albümden sonra, yumuşak country şarkıları duymak üzüyor ister istemez. Ben de kill' m all tek geçerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:10 ----------

bende varım aynı zamanda gitaristim :cherry: power heavy thrash rulez! (hammerfall iced earth megadeth testament iron maiden sentenced judas priest dream theater opeth slayer black label society stratovarius pantera sonata artica kreator dokken scorpions whitesnake falan filan diye gider)

27 Temmuz' da Phil' i görmek ve uzuun uzuun dinlemek büyük sürpriz olmuştu benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar