HD Uydu alıcıdan anlayan var mı?

Arkadaşlar hd uydu alıcı almak istiyorum 200 liraya kadar bütçem var kanal geçişlerinin hızlı olması ve görüntü kalitesi önemli benim için ama bunun yanında iptv medya oynatma özelliği de olursa güzel olur.

Ama en çok aradığım özellik uydudaki kanalları kendi bulması ve biss key ile uğraştırmaması. Bıktım kanal kurmaktan kovalamaktan kendisi yapsın bu işleri istiyorum. Herkes Neta 6400 öneriyor ama onda da iptv mkv oynatma özelliği filan yok bayaa arada kaldım açıkçası içinizde bu işlerden anlayıp cevap veren birisi çıakrsa sevinirim.

Bende seni konumdan kovuyorum MotorKafa git bi daha da gelme :queen:

başkan bir tane yeni nesil televizyon alıyorsun. artık bütçeyi ayarla ;)
içinde HD uydu alıcıyla geliyor. ( sen gene de sor emin ol :) ) uydu kablosunu TVnin uydu girişine takıyorsun dünya evine geliyor.. ekstra kabloyla, cihazla, elektrikle uğraşmıyorsun. selamlar

Koca kasa uydu alıcıları yer kaplıyor ama en az 10 yıl kullanabilirsiniz. Pek çok yerde de tamiri olur.
LED tv ler ise 2 yıllık garantiden sonra öptürmek gerekiyor, aç kapa 350... :) En az..
Kullanıcının bazen yapamadığı işler için servis çağırma zorunluluğu, bu da başka bir yokuş büyük ekranda..

başkan bir tane yeni nesil televizyon alıyorsun. artık bütçeyi ayarla ;)
içinde HD uydu alıcıyla geliyor. ( sen gene de sor emin ol :) ) uydu kablosunu TVnin uydu girişine takıyorsun dünya evine geliyor.. ekstra kabloyla, cihazla, elektrikle uğraşmıyorsun. selamlar

50" led tv var ama dahili uydu alıcılı tv' lerde biss ve iptv gibi güzellikler yok hele tkgs bulabilene aşlk olsun, ben televizyoncunun adresini unutmak istiyorum o yüzden tkgs ve iptv önemli.

@ilkerabi, 200 sorun değil aslında atlantanın 4g diye bi modeli varmış 350-400 arası ona da baktım ama tkgs yokmuş. Ya bu uydularda işey olsa öteki olmuyor, birinde hd kalite güzel iptv yok ötekinde iptv var kalite kötü ne pis işmiş yazdığın linkelere bakayım bi de.

Yav bu tgs zaten bir transponder araması yapıyor, nit açık olarak.
Bunu manual olarak da yapabilirsiniz.
Kendi kendine yapması zaten dezevantaj.
Motorlu çanaklarda 18 20 civarı uydu araması değil sonuçta.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Size linkini verdiğimden ısmarladım ben bi tane..

ilkerabi gün boyu onlarca bilgisayar tamir ediyorum son kullancıya hizmet veriyorum ama evimdeki kasanın kapakları yok çalıştırmak için iki kabloyu birbirine sürtüyorum öyle çalışıyor hatta kabloların ucu açıkta değil her zaman işlemiyor da sürtmek :) Yani teknoloji işim olduğu için bir de uyduyla uğraşmak istemiyorum hani borcum harcım olmasa vericem digiturke parayı kurtulucam o hale geldim mümkünse uğraştırmasın beni yeni uydu, bulup bulacağı iki kanal onu da kendi yapsın :)

Yarın karaköye gidip rodaki uyducuları bi dolaşacağım. :cat:

Turksat kgs kanal guncelleme sistemi kgs logolu uydu alicilari otamatik yapiyor ama diger ozellikleri varmidir fiyat olarak nedir bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar