hayvanları severim
fakat bir başka nedenden dolayı sevmem
hayvanım hasta olunca ben üzüntüden iki kat daha fazla hasta oluyorum
çocuğum gibi başında beklemekten uykularım kaçıyor
o nedenle sadece sokaktaki hayvanlara sorumluluğunu almadan bakıyorum
bir hayvan görürsem sokakta yavru ise en yakın bakkaldan u.h.t süt plastik kap alıp su ve süt veririm
ha hayvan büyük ise simit, bisküvi, denk gelir ise börek falan alırım
hasta yada yaralı ise veteriner hekime götürmekten hiç bir zaman kaçınmam
ama artık üzüntüye dayanamıyorum
fakat sokakta onları görünce içim kıyılıyor
kendimi kaç tanesini evime alabilirim ki benim gücüm kaç taneye bakmaya yeter ki deyip kendimi avutuyorum
ama çoook çok üzülüyorum yine aklıma geldi bak üzüldüm böyle konular açılmasa iyi olur ya
ama açılması daha iyi olur bazı ne idüğü belli olmayan insan sıfatlılar hayvanlara eziyet ediyor
ama onları görünce gücüm yettiğince uyarıyorum hata olduğunu anlatıyorum
en azından o eziyet ettiğin hayvan sensin o hayvanda senin yerinde sana bu yaptıklarını yapsa onun hakkında ne düşünürsün
tabi ki tık yok bazıları kabalaşıp sana ne lan diyor ha o zaman da ayılığı ele alıp yürü ya kulum seni kim tutar besmele çekmeyi bitirmeden adama hayat öpücüğü veriyorum
tabi bu da olmuyor ama benim bir yanım da !!insan!! her ne kadar kabalık olsa da ben de bir insanım
fakat bir başka nedenden dolayı sevmem
hayvanım hasta olunca ben üzüntüden iki kat daha fazla hasta oluyorum
çocuğum gibi başında beklemekten uykularım kaçıyor
o nedenle sadece sokaktaki hayvanlara sorumluluğunu almadan bakıyorum
bir hayvan görürsem sokakta yavru ise en yakın bakkaldan u.h.t süt plastik kap alıp su ve süt veririm
ha hayvan büyük ise simit, bisküvi, denk gelir ise börek falan alırım
hasta yada yaralı ise veteriner hekime götürmekten hiç bir zaman kaçınmam
ama artık üzüntüye dayanamıyorum
fakat sokakta onları görünce içim kıyılıyor
kendimi kaç tanesini evime alabilirim ki benim gücüm kaç taneye bakmaya yeter ki deyip kendimi avutuyorum
ama çoook çok üzülüyorum yine aklıma geldi bak üzüldüm böyle konular açılmasa iyi olur ya
ama açılması daha iyi olur bazı ne idüğü belli olmayan insan sıfatlılar hayvanlara eziyet ediyor
ama onları görünce gücüm yettiğince uyarıyorum hata olduğunu anlatıyorum
en azından o eziyet ettiğin hayvan sensin o hayvanda senin yerinde sana bu yaptıklarını yapsa onun hakkında ne düşünürsün
tabi ki tık yok bazıları kabalaşıp sana ne lan diyor ha o zaman da ayılığı ele alıp yürü ya kulum seni kim tutar besmele çekmeyi bitirmeden adama hayat öpücüğü veriyorum
tabi bu da olmuyor ama benim bir yanım da !!insan!! her ne kadar kabalık olsa da ben de bir insanım