Hayırlı olsun yok mu?

Hayırlı olsun cok guzel motor Allah kaza bela vermesın benımde begendıyım bı model :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip eylesin süper bi alet!darısı da olmayanların başına...

Hayırlı uğurlu olsun. Kazsız belasız bol km'ler. Beğendiğim bir model. İnşallah bizede böyle bir motor nasip olur....

Motosikleti
Dl650vstorm
allah kaza bela vermesin . motorun güzel hayırlı olsun toprağaam..

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Allah hepimize gönlümüzde yatan motoru nasip etsin.

alicim hayırlı uğurlu olsun güle güle binersin inşallah darısıda bize olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşşallah Maşşallah Damat Olur inş deli bi motor almışsın allah olmayanlarada nasip etsin inş ali baba kazasız belasız keyifle sürüşler dilerim sana dua et benim için 600 F e niyetlendik bizde nasipse inş bu yaz girmedik yol çıkmadık otoban bırakmıycaz az kaldı az olley inş :D :D :D görüşmek üzre....herkese selamlar gaziantep mt görüşemiyik heç nerdesiniz yaw...

Moderatör (forrap)
Vaay:) Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:
Çok güzel bir makina,güzel seçim..

Gaziantep MT coştu,bir bir çekiyor makinaları..
Helal olsun :cat:

Abilerim ablalarım hepinize teker teker teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin.darısı motoru olmayanların başına .hiç birimize kaza acısı yaşatmasın.Tuncer abi teşekkür ederim iyi dileklerin için.Benim alalım biraz oldu ama ancak koyabildik.Aydemir agamınki daha fiyakalı ama:p

Gaziantep İl Temsilcisi
Abilerim ablalarım hepinize teker teker teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin.darısı motoru olmayanların başına .hiç birimize kaza acısı yaşatmasın.Tuncer abi teşekkür ederim iyi dileklerin için.Benim alalım biraz oldu ama ancak koyabildik.Aydemir agamınki daha fiyakalı ama:p

nede fiyaka ama gsr 600 yanında er-5 nedirki devede kulak gibi birşey ali:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar