Aleykümselam kardeşim hoşgeldin.
Bence vatandaş biraz kendine dikkat etmeli bu ülke herkesin malı ve vatanı,köylünün kasabalının şehirlininde,öğretmenin imamın askerinde....Milletin motoruna arabasına bisikletine bakacaklarına ülkedeki vatan hainlerine baksınlar gitsinler onların yolunu kessinler,onlara tavır yapsınlar.O imam arkadaşın ben röportajını dinledim çocuk on numara bir insan....Sonuna kadar yanındayım ve onun karşısındakilerinde karşısındayım....

r::cat:ben karsta köyde de bulundum bu ülkenin bir çok şehrinde de....amcam gençlık yıllarında almanyadan 2 tane bmw motosiklet getirmiş ve köyde yıllarca kullanmıştı kimseylede sıkıntısı olmamıştı hatta köyde adı motorcuya çıkmıştı.Şimdi kardeşimiz o yöre halkından ve köyden olmadığı için millet tavır yapmış birazda aşağılık duygusu her halde....Atatürk cumhuriyetine yakışmayacak bir hadise maalesef....:farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
Arkadaşımız restoranlarda ekmek parası için çalışmış vay efendim içkili lokantada çalışmışmış ......bunlar kendilerini ne zannediyorlar ..ilk olarak gıybet yapmışlar yeterince,sonra kul hakkıda yemişler haksızlık ederek daha saymayayım,onların içtikleri suda ,aldıkları tohumda kullandıkları mazotta hem haram para var hem faiz kar rant alayı var bunlar ne olacak.....böyle saçma şeymi olur ....Kısacası kendileri eğitemeyen halklar ancak köle olurlar.Yüce dinimizde bunlara alet edemezler zaten de böyle bir kanı da oluşmasın....Allaha emanet olun....:cat: