hayırlı geceler motosiklet tutkunları

üye olalı biraz oldu ama yeni yeni aktif olarak forumlara girmeye başladım.İşALLAH BUNDAN SONRA benide içinize kabul edersiniz.
baya bi forum okudum.yeni modeller hakkında da baya yardımcı olacak bilgiler var.
PAYLAŞMAYI SEVEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR OLANAK.
::tutkuy::

üye olalı biraz oldu ama yeni yeni aktif olarak forumlara girmeye başladım.İşALLAH BUNDAN SONRA benide içinize kabul edersiniz.
baya bi forum okudum.yeni modeller hakkında da baya yardımcı olacak bilgiler var.
PAYLAŞMAYI SEVEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR OLANAK.
::tutkuy::

Hoşgeldin . Umarım iyi vakit geçirirsin.

Kocaeli İl Temsilcisi
bir ara motosiklete biniyor diye köylüler tarafından dışlanan hatta mesleği bırakan konusunu okuduğum ,imam sen değilsin demi ? :)

yada şöyle sormalıydım nikin mi imam senmi imam ? :)

hoş geldin sefalar getirdin...

hayır o ben değilim.ben daha mütevazi ,göze batmadan, dikkat çekmeden ,kimseyle sürtüşmeden,köyün içinde aragaz çekmeden normal bi şekilde biniyorum.
o arkadaşta yarış motoru varmış ve biraz agresif kullanıyormuş GALİBA.
ben mnüftülüğe bile motorla gidiyorum hiç kimse bana karışmıyor.b
BİRAZ AĞIR OLMAM GEREK,BEN BİR DİN GÖREVLİSİYİM BUNUNDA BİLİNCİNDEYİM.

geçen sene bir köyde 10 kadar imam+müftü+2 müftü personeli piknik benzeri toplantı yaptık oraya dahi motorla gittim.sıkıntı yok.

HERŞEY DOZAJINDA OLMALI, O ZAMAN HİÇ BİRŞEY SIKINTI OLMAZ.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

BENDE SADECE MOTOR SEVGİSİ VAR VE BUNU normal bir insan gibi kimseyi rahatsız edecek boyutlara taşımadan motorumdan zevk almaya bakıyorum.

Ne alakası var geri kafalılıkla yaşlılıkta senide görürüm.
Imamın motora binmesine kimse karşı değil zaten.
Giyiniş tarzı,hareketleri,köydeki motoru sürüş sitili insanların dikkatini çok çekiyor.küçük yerlerde helede imam ,öğretmen vs iseniz bazı şeylere dikkat etmelisin.
Kalıbına sığamıyorsan serbest olabileceğin meslek vs ortam bulnalısın kendine .
Kur'an motora binmek günah yazmıyor zaten.
Burada hal,hareket çok önemli.bizim mesleğimiz konum itibariyle farklı.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramiza hos geldin.
Ben içime kabul etmem ama aramiza katilabilirsin :bounce:

Bizim imam hoşgeldin. Bende yeni geldim.Her mesleğin zorluğu var tabi:)

Diğerimam abimiz Orhan TUNA abimizi kastediyorsanız göreve devam ediyor diye tahmin ediyorum.

Türkiye motocross şampiyonasında koşar kendisi.

istifa etmişti.işallah mesleğine döner.bizimki zorluğundan değil ama biraz dikkat etmek gerek sanırım.biraz daha hassasiyeti yüksek .herkesin yolu açıkolsun ne diyeyim.

Aleykümselam kardeşim hoşgeldin.
Bence vatandaş biraz kendine dikkat etmeli bu ülke herkesin malı ve vatanı,köylünün kasabalının şehirlininde,öğretmenin imamın askerinde....Milletin motoruna arabasına bisikletine bakacaklarına ülkedeki vatan hainlerine baksınlar gitsinler onların yolunu kessinler,onlara tavır yapsınlar.O imam arkadaşın ben röportajını dinledim çocuk on numara bir insan....Sonuna kadar yanındayım ve onun karşısındakilerinde karşısındayım....:pr::cat:ben karsta köyde de bulundum bu ülkenin bir çok şehrinde de....amcam gençlık yıllarında almanyadan 2 tane bmw motosiklet getirmiş ve köyde yıllarca kullanmıştı kimseylede sıkıntısı olmamıştı hatta köyde adı motorcuya çıkmıştı.Şimdi kardeşimiz o yöre halkından ve köyden olmadığı için millet tavır yapmış birazda aşağılık duygusu her halde....Atatürk cumhuriyetine yakışmayacak bir hadise maalesef....:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

Arkadaşımız restoranlarda ekmek parası için çalışmış vay efendim içkili lokantada çalışmışmış ......bunlar kendilerini ne zannediyorlar ..ilk olarak gıybet yapmışlar yeterince,sonra kul hakkıda yemişler haksızlık ederek daha saymayayım,onların içtikleri suda ,aldıkları tohumda kullandıkları mazotta hem haram para var hem faiz kar rant alayı var bunlar ne olacak.....böyle saçma şeymi olur ....Kısacası kendileri eğitemeyen halklar ancak köle olurlar.Yüce dinimizde bunlara alet edemezler zaten de böyle bir kanı da oluşmasın....Allaha emanet olun....:cat:

Hoşgeldin hocam...:rendeer:

burada imam kelimesinden daha ziyade hocam kelimesini kullanmanın daha hoş olacağı kanaatindeyim..

yaşın benden çoook küçük olabilir..

belki büyük bile olabilir..

ama bu hiçbir şekilde sana hocam dememi engellemez...

hocam derim çünkü sen;
benim birçok kişiden daha fazla almış olduğum dini eğitimimden daha fazlasını almış ve bunu meslek olarak seçmiş ve yerine getiriyorsun...:cat:

Rabbim görevinde kolaylıklar versin...:rendeer:

umarım bir yerde görüşürüz hocam....:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar