hayır olamaz katil oldum :(

bir tek hayvanlar diil,bazen insanlarda durmuyo.2ay önce ilk geldiğimde bizim orda bi deliye (aslında deli değil ama deli ayağına yatıyo.akıl hastahanesinde doktorları bile şaşıttırmış.bunda bişey yok geri götürün demiş doktorlar) para verdim.alıştı artık her gördüğü yerde para istiyo.bende dedim sakın bidaha ben yürürken durdurup para isteme. 2 gün sonra çarşıdan aşağı iniyom,önüme biri atladı.sağa sola kaya kaya durdum.baktım bizim deli para istiyo yine.kızdığımı gördü ve cevabı : Sen bana yürürken durdurup para isteme demiştin.şimdi yürümüyon,motorla geziyon:queen::queen:.hala her gördüğü yerde önüme atlıyo.artık çarşıya inince 4 gözle saga sola bakıyom bizim kırık atlamasın die.yakında bende katil olurum yanlışlıkla ama hayvan katili değil,insan katili :silent::silent::silent:

burda anlattığım deliye en sonunda bi motor çarpmış.boynu kırlımış.herşeye şey gibi atlarsa olacagı bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecen beşiktaştan karşıa geaciüom bi köpek krmızı ışıkta beklio yayalar gecti köpek yeşili bekledi yeşil yandı köpekte karşıya gecti hayretler icinde izledim
eğitim şart hayvanlara bile :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar