Haydi kızlar okula

Sevgili site sakinleri. Istburak rumuzlu arkadaşımız için bir kampanya başlatıyorum.

kendisi ilkokul 1. de okuma bayramında öğretmene isyan ederek okulu bırakmış ve evrimini tamamlayamamıştır. :salut::salut:

Gazcı Team olarak eğitim masraflarını ortak bi şekilde karşılayıp burak arkadaşımızı çamlıca kız lisesine kayıt ettirmek istiyoruz. :rendeer::rendeer:

sizde yardımlarınızı bizden esirgemeyin.

aşağıdaki resime bakarak burak arkadaşımızın içinde bulunduğu durumun vehametini görebilirsiniz...:salut::salut::salut::salut:

rolo yusuf benim burok beni oro siteben

demek istediği = RoLa ben siteden burak beni ara

yardımlar için hesap no: BoruBank 0024 8759 44569942 166

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Böyle hayırlı bir işe vesile olmak isterim benden bi 100 YTL çalışır :mrgreen:

GKN

rolo beni oroooo:queen::queen:
benden tam destek, en sevdiğim kız kardeşmi okula yollamcamda ne yapıcam
ama keşkem konu dışına açsaydın:p

bende bir eğitmen olarak ücretsiz kurs veriyorum ah canım ya memlekette bu kadar cahil kızlarımız varken aman :salut::salut::salut:gazcı team yürüyün burda bir kardelen var :queen::queen::queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Moto Sohbet le ne alakası var arkadaşım ? Seni de kurallarla ilgili bir kursa gönderelim mi ? :wiinkk: Kişisel başlık zaten açılamaz,hadi onu geçtim bir de bunun üstüne alakasız bir yere alakasız bir başlık...

Konu dışına taşıyorum..

tam destek hep destek bende motoru koydum ortaya :queen::queen:
yazık çocuğum neden zamanında anlatmadın durumunu anlatsaydın bu kadar geç kalmazdık yaaa tühhh neyse artık halledicez

yusuf din dersini senin peder versin moruk gkn babasıyla ortak versinler bari hem bir kişiye yük olmaz :queen::queen: paylaşın hadiiiii :queen:

rolo beni oroooo:queen::queen:
benden tam destek, en sevdiğim kız kardeşmi okula yollamcamda ne yapıcam
ama keşkem konu dışına açsaydın:p

anlaşılan rolo yuda o okula yollicaz okula rolo rolo rolooooo hem ucuz hem hesaplı bakkallarda marketlerde ısrarla isteyiniz.:queen::queen:

oğlum rolo yandın sen bütün çıplak resimlerini eğer koymazsam bittin sen napimlaaa aceleyle öyle yazdık :queen:

GKN

ben bu başşlığa bu gün marv ın tel inde gördüğüm tanrının kırbacının motorunun üstünce çekilen 4 lü pozu da isterim:cherry:

orda dur o resım özel aile fotosu
öle alelen gösterilmez heryerde:queen::queen::queen::queen::queen:

tanrinin_kirbaci57 sen bu bölüme hiç bi şey yazmıyacaktın seni kuyunu kazmaya çalışan bi çok kişi var sanki :cherry: Bazen fotoğraflar insanı meşhurda yapıyor,kötü durumlarada sürükleyebiliyor....:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:
Bende butun kalemlerımı butun sılgılerımı butun defterlerımı verecem yeterkı genc guzel kızımıs oksun :queen: ::winkwink::winkwink

Bende Dinerin resim kursuna gönderilmesine yardımcı olıyım ozaman.. Tabu oynarken ray çizdi yere meğer gökkuşağıymış :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen:
Bende butun kalemlerımı butun sılgılerımı butun defterlerımı verecem yeterkı genc guzel kızımıs oksun :queen: ::winkwink::winkwink

Seni de göndericez Selçuk :p

Bende Dinerin resim kursuna gönderilmesine yardımcı olıyım ozaman.. Tabu oynarken ray çizdi yere meğer gökkuşağıymış :mrgreen:

Seni de göndericez Selçuk :p

:queen::queen: Bendemı hayır olamas İmkanı yok olmas :queen: :rendeer:

Sen istersen olur ablammm :rendeer: :queen:

bu yazıyı canlı olarak gördüm bu kadar gülmemiştim allah razı olsun yusuf (((((((:)

Etiketler: cenavar, debriyajbalatasi, frenbalatasi, haydi, istburak, kizlar, okula, rolo

Olm Rola balatayla ne ilgisi var konunun :mrgreen:

tanrinin_kirbaci57 sen bu bölüme hiç bi şey yazmıyacaktın seni kuyunu kazmaya çalışan bi çok kişi var sanki :cherry: Bazen fotoğraflar insanı meşhurda yapıyor,kötü durumlarada sürükleyebiliyor....:queen::queen::queen:

yaw koysunlar resımlerı benımle beraber onlarda yanar puhahahahaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ben buraktan özel ders almak istiyorum yazı stiline hayran kaldım :p

aslında bu şifreli konuşmaydı ama deşifre ettiler yaw :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazı benimkinden güzelmiş ben dohtor gibin yazıyom..:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar