- Konu Yazar
amortisör borusuna kaynak yapılmış ama galvanizli boruya standart elektrod ile kaynak yapılmış tahminimce ve dikiş yerinden açmış..Olay ne ?... Özet geçsen de anlasaydık.....
Abi senle beraber motosiklet tamir etmeyi isterdimOradaki kaynağın sebebi nedir anlayamadım , hani kaza geçirdi desek mesnetin üzerinden amortisör borusunun kırılması imkansız , altta olsa ve amortisör kırılacak şiddette bir çarpışmada da ne şase kalırdı nede eski sahibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amortisör borusuna kaynak yapılmış ama galvanizli boruya standart elektrod ile kaynak yapılmış tahminimce ve dikiş yerinden açmış..
Şirintepe'de artık sürekli kalamıyorum Burakcım yoksa yapardık beraber tamiratAbi senle beraber motosiklet tamir etmeyi isterdim![]()
O nu anladım... Ama insan neden halat sarar ?.. Tutar mı ?.. O halatı gören acaba neden halat sarılmış diye düşünmez mi ?..amortisör borusuna kaynak yapılmış ama galvanizli boruya standart elektrod ile kaynak yapılmış tahminimce ve dikiş yerinden açmış..
Bu choperların çeşitli yerlerine böyle halat sarıyorlar , bir çeşit görsellik veriyor sevenlerine , egzoza , koruma demirlerine , gidona falan sarıyorlarO nu anladım... Ama insan neden halat sarar ?.. Tutar mı ?.. O halatı gören acaba neden halat sarılmış diye düşünmez mi ?..
Ne şekilde neyle kaynatırsanız kaynatın tutmaz.. Bir gün mutlaka bir yerde tepe üstü çakılırsınız..
O zaman bu çopurcular birbirini düttürüyo...Bu choperların çeşitli yerlerine böyle halat sarıyorlar , bir çeşit görsellik veriyor sevenlerine , egzoza , koruma demirlerine , gidona falan sarıyorlar
burda sanırım kaynak izini kamufle etmek için sarmışlarda benim anlamadığım orası nasıl kırılmış![]()
Elektrod işine benzemiyor buOradaki kaynağın sebebi nedir anlayamadım , hani kaza geçirdi desek mesnetin üzerinden amortisör borusunun kırılması imkansız , altta olsa ve amortisör kırılacak şiddette bir çarpışmada da ne şase kalırdı nede eski sahibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amortisör borusuna kaynak yapılmış ama galvanizli boruya standart elektrod ile kaynak yapılmış tahminimce ve dikiş yerinden açmış..