"...Hayatın anlamı..."

kelimeleri arka arkaya herkes dizer, anlamli cumleleri az kisi kurar, okuyunca hissetireni yazabilen ise nadirdir.

----
@akalteke
Buna siz vesile oldunuz. Yazılan tüm yazılarım benim olduğundan fazla sizin eserinizdir. Sağolun.
----

ben bu cumleyi yazabilen elleri ve yuregi saygiyla selamlarim.

abi ne yaptın sen ya allahım ya bu ne kurban olayım nereye dönsem yüzüme ışık gönlüme umut doluyor bazen kalp te kırılıyor ama koça yürekler hemen yüreğimize su serpiyor harikasınız harikasın akalteke yüzündeki sert cizgi yi görmek isteyen oraya kalbindeki nuru görmek isteyen sana iyi baksın derin derin...

dili kalbine yakın adam paylaşım için teşekkür ederim...::melek02:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kotu bile yazsan hic sorun degil abi. onemli olan bu forumdaki insanlari dusunup birseyler karalaman sagol varol. eline saglik tesekkurler

ne demis buyukler

"niyet hayir akibet hayir"

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Selamun Aleyküm;
Gardaşım, her günkü olduğu gibi harika bir yazı, yorum bile yapamıyorum, Yüreğine ve ellerine sağlık ancak bunu diyebiliyorum, başka sözüm yok, ALLAH RAZI OLSUN

helal sana... :rendeer: aslında herksin hikayesi var ama sadece yazar olanlar bu kadar anlam katarak anlatabiliyor ve herkes kendi hikayesiyle karşılaştırıp etkileniyor... tekrar ellerine sağlık... :cat: devam...

Hayatin anlami nedir diye herkes dusunmustur. Cocukken hayatin anlami istedigini yapabilmektir. Sonralarda hayatin anlami yavas yavas degismeye baslar iyi bir is iyi bir es oluverir. Cilginliklar azalir sonra da hayatin anlami olum olur olumu bekler insan

Ama biz olmek icin dunyaya gelmedik, bu yuzden motor belkide yeniden dogmaktir. Kendini kaybetmektir, aslinda kaybettigin cocuklugunu yeniden bulmaktir. Sen hic motora binmedin nerden yaziosun bunlari demeyin :) Tatilde bol bol motor kullandim e derste alioruz daha iyi anliyorum simdi herseyi cok guzel bi duygu umarim herkes kaybettigi cocuklugunu tekrar bulur. Ellerine Saglik akalteke

.

akalteke' Alıntı:
İyi sayılabilecek bir eğitimi güzel bir mesleği vardı. Eşi cocuğu ile mutlu bir aileside vardı. Herşey gayet düzenliydi. Fakat nerdeyse her günü bir öncekine benzemekte işinde, evinde hep aynı dialoglar aynı tavırlar son derece tek düze haline gelmişti. Sıkılıyordu ve yüzündeki sahte gülücükler iyice çoğalmıştı. En son ne zaman kavga ettiğini bile hatırlamıyordu. Evet bir şeyler eksikti evet evet eksikti.

....Ama ne.?

Gene herzamanki gibi Sabah evden çıkarken pastahaneden iki pohaça sını almış. servisi beklediği köşeye gitmişti. Gelen servisle iş yerine varmış varır varmaz çaycı kadın her zamanki üç şekerli çayını hemen getirmişti. İlk yudumunu alırken çaydan sabahtan beri tüm bunları yaparken doğru dürüst kimseyle iki kelime dahi etmediğinin farkına vardı pohaçayı bıraktı elinden daha bir sefer ısırmıştı. Sigarasını yaktı.

"....Merhba millet" diye İçeri girdi aynı ofiste çalıştığı arkadaşlarından biri. Herkes merhaba derken O çözmeye çalışıyordu. Bu sümsük adama ne olmuştuda bu kadar neşeliydi. Bildiği kadarıyla sıkıntılıda bir aile hayatı vardı ama ne olduysa bir kaç aydır bu adamda acaip değişiklikler olmuş. o sümsük ruhu olup olmadığı tartışılacak adam gitmiş yerine acayip hayat dolu bir adam gelmişti

Yemeğe çıktıklarında özellikle yanına oturdu. Bir iki lokmadan sonra. Hayırdır yahu dedi bugünlerde. çok neşelisin. He vallaha dedi " motor al oğlum motor al" .........????? motor..??? birşey demedi.

Ofise dödüğünde ilk işi google la motosiklet yazdı. en baştakini tıkladı.
Kask takmış bir adamın kafasının altında "tutku yaratır" üstündede "www.motosiklet net" yazıyordu. İçinden hakikaten yahu dedi bir şeye tutkuyla bağlanmayalı ne kadar olmuştu.? duyurular bölümünde Darülacizeyle ilgili topic vardı tıkladı hemen. Nede olsa babasını son zamanlarında oraya yatırmışlar. Rahmetli olduktan sonrada bir daha uğramamıştı.

Girişin az ilerisine çektiği arabasından durmadan gelen motorları seyrediyordu. Allah Allah Dedi her gelen sanki ötekilerle kardeşti Neşeli mutlu her yaştan insan birbirlerine sarılıyorlar ve muhabbet ediyorlardı. Hanımıyla Çocuğuyla Dahi gelenler vardı.

Motorcular Darülacizeden girerken içeri, Marşına bastı arabanın Yolda giderken İÇindeki çocuk bir an önce varmak istiyordu bir motor satan dükkana. Kapadı kilimayı camı sonuna kadar açtı. İçeri giren rüzgarı çekerken ciğerlerine mutluluktan uçuyordu.

T.D.

:salut: :salut: :salut: :salut:

::plus1::diyorum susuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar