"...Hayatın anlamı..."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline saglık kardesim..Bende buna benzer bir noktadan hareketle ilk motorumu almıştım..:rendeer:
S&S

keşke buraya gözyaşlarımı koyabilsem evet evet o gün dışardan umarım gerçekten böle görünmüşüzdür.... hepiniziçok seviyorum .. yüreğine sağlık arkadaşım::pala:: ::tutkuy:: ::friends:

akalteke' Alıntı:
İyi sayılabilecek bir eğitimi güzel bir mesleği vardı. Eşi cocuğu ile mutlu bir aileside vardı. Herşey gayet düzenliydi. Fakat nerdeyse her günü bir öncekine benzemekte işinde, evinde hep aynı dialoglar aynı tavırlar son derece tek düze haline gelmişti. Sıkılıyordu ve yüzündeki sahte gülücükler iyice çoğalmıştı. En son ne zaman kavga ettiğini bile hatırlamıyordu. Evet bir şeyler eksikti evet evet eksikti.

....Ama ne.?

Gene herzamanki gibi Sabah evden çıkarken pastahaneden iki pohaça sını almış. servisi beklediği köşeye gitmişti. Gelen servisle iş yerine varmış varır varmaz çaycı kadın her zamanki üç şekerli çayını hemen getirmişti. İlk yudumunu alırken çaydan sabahtan beri tüm bunları yaparken doğru dürüst kimseyle iki kelime dahi etmediğinin farkına vardı pohaçayı bıraktı elinden daha bir sefer ısırmıştı. Sigarasını yaktı.

"....Merhba millet" diye İçeri girdi aynı ofiste çalıştığı arkadaşlarından biri. Herkes merhaba derken O çözmeye çalışıyordu. Bu sümsük adama ne olmuştuda bu kadar neşeliydi. Bildiği kadarıyla sıkıntılıda bir aile hayatı vardı ama ne olduysa bir kaç aydır bu adamda acaip değişiklikler olmuş. o sümsük ruhu olup olmadığı tartışılacak adam gitmiş yerine acayip hayat dolu bir adam gelmişti

Yemeğe çıktıklarında özellikle yanına oturdu. Bir iki lokmadan sonra. Hayırdır yahu dedi bugünlerde. çok neşelisin. He vallaha dedi " motor al oğlum motor al" .........????? motor..??? birşey demedi.

Ofise dödüğünde ilk işi google la motosiklet yazdı. en baştakini tıkladı.
Kask takmış bir adamın kafasının altında "tutku yaratır" üstündede "www.motosiklet net" yazıyordu. İçinden hakikaten yahu dedi bir şeye tutkuyla bağlanmayalı ne kadar olmuştu.? duyurular bölümünde Darülacizeyle ilgili topic vardı tıkladı hemen. Nede olsa babasını son zamanlarında oraya yatırmışlar. Rahmetli olduktan sonrada bir daha uğramamıştı.

Girişin az ilerisine çektiği arabasından durmadan gelen motorları seyrediyordu. Allah Allah Dedi her gelen sanki ötekilerle kardeşti Neşeli mutlu her yaştan insan birbirlerine sarılıyorlar ve muhabbet ediyorlardı. Hanımıyla Çocuğuyla Dahi gelenler vardı.

Motorcular Darülacizeden girerken içeri, Marşına bastı arabanın Yolda giderken İÇindeki çocuk bir an önce varmak istiyordu bir motor satan dükkana. Kapadı kilimayı camı sonuna kadar açtı. İçeri giren rüzgarı çekerken ciğerlerine mutluluktan uçuyordu.

T.D.
:salut: :salut: :salut: :) :cat: Tamer abi Yorum yapayım dedim ama hiçbir kelime bulamadım
Yine harika yazmışsın:rendeer:

Güzel olmuş ama bana göre hayatın anlamı yok önemli olan ahiret hayatı :)

:bounce: ::gleam:: ___İskenderunlu_KILIÇ___ ::gleam:: :bounce:

@akalteke
sen busun işte abi her ne kadar yüzyüze görüşüp tanışmasakta yazıların beni etkiliyor. işte yine tüylerim diken diken oldu. abi forum dışında bnları başka biryere de yazıyosundur umarım. uygun bir isim bulduktan sonra yayınlamalı bunları.
Saygılarımla

Bize söyleyecek söz bırakmamışsınız yine... Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık...

her yazında tüylerim diken diken oluyor, boğazım düğümleniyor:salut: . harikasın tamer abi, yüreğine sağlık:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eline saglık abicim aklıma gelmişken müslüm abi söylemişti
cuma akşamı bakırköy ve civarı olarak bir ziyaret etsek seni
hani çayları senin ısmarladıgın yere
uygunmudur:)

GÖKSEL...' Alıntı:
eline saglık abicim aklıma gelmişken müslüm abi söylemişti
cuma akşamı bakırköy ve civarı olarak bir ziyaret etsek seni
hani çayları senin ısmarladıgın yere
uygunmudur:)

Başım gözüm üstüne

abi ellerine sağlık yine kalemi ağlatmışsın maşallah allah nazardan saklasın kitap haline gelmesini bekliyoruz allah klavyeye yazı yazmak için basan parmaklarına zeval vermesin.

Bir AKALTEKE yüreği ve o yürekten kaleme dökülen duygu akışı...

Sen bunu hep yapıyorsun be üstadım :)
Pardon sen bu kelimeyi sevmezsin ama bende sana en çok bu kelimeyi yakıstırabiliyorum tamer abi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
akalteke' Alıntı:
Başım gözüm üstüne

eyvallah abi gelecegimiz saat cuma günü belli olur
haberdar ederiz seni:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
O adamlar bizdik değil mi!.. Ne hoş bir duygu.

Hasbelkader yazdığım bu yazının ve diğerlerin altına çok değerli zamanınızı ayırıp mesaj yazmanıza duyduğum minnettarlığı her nekadar kelimeleri iyi kullandığımı söyleselerde anlatamam.

Sevgili arkadaşlarım Hemen her hikayemde motor ve motorcu mutlaka olmasına dikkat ediyorum ve kendimi buna mecburda hissediyorum aslında.
Nedenine gelince Bu güne yani sizleri tanıyana kadar şiir denemelerim olsada düz yazı tecrübem hiç yoktu. Buna siz vesile oldunuz. Yazılan tüm yazılarım benim olduğundan fazla sizin eserinizdir. Sağolun.

Şunu özellikle belirtmeden geçemeyeceğim daha önceki yazılarımda Yazılan o güzel ve benim için herşeyden değerli mesajlarınıza cevap vermediğim konusunda serzenişler oldu. Haklısınız ÇOk istememe rağmen bunlara cevap vermememin nedeni Yahu şuna bak iki satır yazı yazıyor. on misli cevap boş yere ve gereksiz topiğini şişiriyor demesinler diyedir. Başkada birşey yoktur.

Tekrar tekrar yazılarıma duyduğunuz ilgiden son derece mutlu olduğumu belirtir Teşekkürlerimi sunarım

Allah Hepinizden razı olsun.

Saygılarımla

T.D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar