Hayatımız ÖSS Geldi Çattı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepinize iyi ve başarılı bir sınav diliyorum.. Hayatınızın sınavı imiş gibi davranmayın, heyecanlanmayın ve yanınıza küçük bir şişe su alın..

Bu arada sınava bu yıl ben de giriyorum..
Selamlar.

Allah yardımcımız olsun amin amin...Bugün gittim yerimi gördüm güzel hoşuma gitti ortamı inşl o okulu sınavı kazandığım yıl girdiğim okul diye hatırlarım..

Özel mesaj yolu ile ulaştığım çok değerli kardeşlerime iyi niyetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum...

Sağolun varolun allah razı olsun hepinizden amin amin...:rendeer::rendeer::rendeer:

basarilar arkadaslar:) Sinavda heyecanlanmayin, vaktinizi de bosa harcamayin. Sorular disinda hicbise dusunmeyin:)
Kolay gelsin.

Arkdaşlar işallah istediğiniz yerlere yerleşirsiniz.
Kazandıktan sonrada iş bitiyor sanmayın.Öss sadece sınawların başlangıcı ona göre:mrgreen: Ondan sonra sınawlar yakanızı bırakmayacak.Hoş hayat bi sınaw zati Hepimize başarılar sınawlarımızda:rendeer:

Son düzenleme:
Onca yıl olmuş şimdi düşünüyorum da. Gerçi o zaman da çok umrumda olmamıştı ama, önemli bir süreç. Ne yazık ki aptal sorularla mesleğimizi belirliyoruz. Herkesin gönlüne göre versin allah, umarım hakkınızda hayırlısı olur. lisans yükseklisans derken bende tekrar gireyim dedim. bakalım artık yarın ne yapacağız. hepimize bol şans :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar