Hayatımın ilk motor kazasını yaptım ama ne kazaydı beee

slm arkadaşlar askerden yeni gelmiştim. Antalya Manavgat'ta çalışmaya gittim ve bir mağazada çalışmaya başladım. Aylardan temmuz patron öbür mağazaya yolladı honda scooterla yola koyuldum. Trafik normal seyrinde manavgattayız ve turist kızlar hepsi birbirinden güzel eee bizde Türk erkeğiyiz (ama MAGANDA değiliz) trafikte ilerlerken birden çok güzel bir kıza baka kaldım tam mavagat köprüsünün üzerinde kıza bakmaktan vazgeçip yola bakmaya karar verdikten sonra olan oldu arabaya arkadan daldım Allah'tan benim burnum bile kanamadı ama honda motor 200 lira masrafa girdi. Özet olarak motorda iken dünya güzeli bile olsa bakmayacaksın.::unsure::

Geçmiş olsun kardeşim :rendeer:
Buna "elin işte gözün oynaşta" olmayacak derler :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence keşke bıraksaydın da o sana baksaydı..:)..geçmiş olsun..kazasız belasız sürüşler...

sen arabaya arkadan vurduktan sonra kız dönüp sana baktımı peki:queen:

slm arkadaşlar askerden yeni gelmiştim. Antalya Manavgat'ta çalışmaya gittim ve bir mağazada çalışmaya başladım. Aylardan temmuz patron öbür mağazaya yolladı honda scooterla yola koyuldum. Trafik normal seyrinde manavgattayız ve turist kızlar hepsi birbirinden güzel eee bizde Türk erkeğiyiz (ama MAGANDA değiliz) trafikte ilerlerken birden çok güzel bir kıza baka kaldım tam mavagat köprüsünün üzerinde kıza bakmaktan vazgeçip yola bakmaya karar verdikten sonra olan oldu arabaya arkadan daldım Allah'tan benim burnum bile kanamadı ama honda motor 200 lira masrafa girdi. Özet olarak motorda iken dünya güzeli bile olsa bakmayacaksın.::unsure::

Ders almamışa benziyorsun.:)

Baksana şu avatarına.:cyclopsan

Allah'tan biz şu an motosiklet üzerinde değiliz.:queen:

Allah korusun biryerine bir şey olsa , suratına bile bakmaz kaçar gider bunlar o yüzden o kendini beğenmiş kadınları hiç sevmem...

o durumda hacı bırakacan motoru koşacan diğer motorun peşinden bi bakıma cc yükseltmek gibi bişi :D

olur böle şeyler.
benm arkadaşım mersinde bi yaz günü bws ile sulama kanalına düşüp köprücük kemiğini kırmıştı.:cherry::cherry:

kardeş geçmiş olsun ama sana kesinlikle katılmıyorum.
Güzel bir hatuna bakmamak bi kere olmaz..
Motordayken eğer bayan çok güzelse motoru uygun bir noktaya
çekeceksin. Gerekli trafik tedbirlerini alıp ardından bayanı rahatsız etmeyecek
bir şekilde bakacaksın :p:p... :queen::queen:

2 tekerlı motorun pert olmus wurunca :) ıyı ayaklı saglam hala dıosun :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar