Hayatımda hiç motorsiklete binmedim ve şimdi bir Honda CBF 150 sahibi olma şanşı var?

OOO bisikletçiysen zaten 1-0 olarak başladın :)
Hayırlı olsun.Ama bak bide Tvs'nin apachi modeli varmışş :p:p:p
Şaka şaka
3ooo ytl'ye gerçkten alınabilecek en iyi motorlardan :cat: Ohh bide 1 sene sonra ödeyebilme imkanı,
Şimdiden hayırlı olsun:cat:

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Az da olsa tereddütdeydim ama yenmemi sağladınız :)

Ancak sorduğum sorulardan birine kimse cevap vermedi? Motoru Haziran ortasına kadar falan görüp, alamiyacam, o yüzden şuan için sadece meraktan soruyorum. Bu motorsikletin Eralp hoca tarafından yapılan testinde ya hoca kendisi 2 metrenin üzerinde boyu var, ya da motorsikletin yüksekliği 30 santim falan :p

Ben 1.87'im ve eğer boyum yüzünden zorlancaksam ya da motorun üstünde palyaço gibi duracaksam haberim olsun istiyorum şimdiden :D

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Az da olsa tereddütdeydim ama yenmemi sağladınız :)

Ancak sorduğum sorulardan birine kimse cevap vermedi? Motoru Haziran ortasına kadar falan görüp, alamiyacam, o yüzden şuan için sadece meraktan soruyorum. Bu motorsikletin Eralp hoca tarafından yapılan testinde ya hoca kendisi 2 metrenin üzerinde boyu var, ya da motorsikletin yüksekliği 30 santim falan :p

Ben 1.87'im ve eğer boyum yüzünden zorlancaksam ya da motorun üstünde palyaço gibi duracaksam haberim olsun istiyorum şimdiden :D
Arkadaşım o zaman motorun üzerine oturup bakacaksın.Zaten üzerine oturmadan motor alınmaz :) Maddi açıdan cok uygun,taksitli alacağın için.Artı ideal başlangıç motorlarından birisidir bu motor.Kaçırma derim.Kask ve koruma için sitede birazcık araştırma yapman yeterli olacaktır.O kadar cok model ve marka var ki...

bence al ama ilk sıralar acemilik çekersin sonra bu acemiliğin geçer ,geçermi geçmez geçmemeside gerekir çünkü motosiklet üzerinde daima dikkatli olmalısın yaşım 30 ama20yıldır motosiklet kullanıyorum ve hala ilk zamanki dikkat ve temkinli sürüyorum motor sürmesi kolaydır o konuda rahat olabilirsin ama dediklerimide yabana atmasan iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar