Hayata kasit-Sinirlenip kendini kaybetme-sonuc kaza

arkadaşım geçmiş olsun..aynı olayın benzeri bu sabah benim başımada geldive malesef gene münibüstü..sabah b. çekmeceden çıktım E 5 ten çorlu vakıflara gidiyorum..tam virajda arkamda kırmızı bir münibüs dat dat korna çalıyor..viraja girmişim hafif yatmışım neyaparsınız..çıkar çıkmaz adamda beni siyırıp geçti..allahtan düşmedim..bende arkadaş gibi o sinirle peşinden gittim sağlık mahallesinin ışıklarında yakaladım..kardeşim ne sıkıştırıyorsun bizim kabortamız et ve kemik derdin ne dediğimde ..yanında hanımı idi herhalde direksiyonda tırsarak özür dilerim abi haklısın dedi...ne dersiniz şimdi yanında hanımı var özürde diliyor..malesef adama nasihat çekmekten başka birşey yapamadım ve adamın hayvanlığı yanına kar kaldı..allah sonumuzu hayır etsin..bunların hangisini eğiteceksin ...o kadar çoklarki..hepinize kazasız belasız sürüşler..emanetimiz allah a olsun

geçmiş olsun ..bende dün akşam 22:30 sıralarında kırmızı ışıkta beklerken,dört yoldayım tabii...sol koldan gelen ford marka bi araba içindede gençler dolusmus ..adım gıbı emınım ehlıyet yok kesın babasından habersız bınıyorlardı..lambada dururken arabayı bana doğru bi çevırdı şaştım kaldım valla...ama iyi korkuttu benii..yapacak bısey yok.arkasından gıtsem kavgaya kalksam bana bısey olmaz ..full koruma var.ama ya motorum kesın parçalarlar..ondan dolayı ıyı bır hatım ındırdim.yanı ağzıma gelenı soyledım..ama plakasını aldım bır yerde denk gelırse kesın satascam...benım huyummu artık yapımmı bılmıyorum ama boyle olayları kolay kolay unutamıyorum..boşver dıyemıyorum. compass sen gene o yolda bakar ol belkı denk gelırsın o arabaya ..ama motorla denk gelırsen dıkkat et..tekrar geçmiş olsun

Bunlara insan demek zor ucuz atlattığına sevindim,kıskançlık fesatlık önyargı ile yoğrulmuş yoksullukla canavarlaşmışlar ne yaparsın,engüzeli kendine hakim olup onlara uymamak.Geçmiş olsun

arkadaşım çok çok geçmiş olsun. maalesef bu tip insan müsvetteleri trafikte fazlaca mevcut . aman dikkat diyorum.

çok geçmiş olsun..gerçekten Allah korumuş..
bi benzeri olayıda ben arabada yaşamıştım..
normal bi caddede giderken sol taraftan bi panelvan minibüs geliş şeridini işgal ederek geldi önüme aniden kırdı direksiyonu..ve beni sıkıştırmıştı..
benim altımdada accent var..aman yarabbi beynimden kan fışkırdı sanki bir sinirlendim kendimi kaybettim resmen..cinnet geçirmek Bu olsa gerek.. sonra o korna sellektör ve onu geçme çabalarıma karşılık olarak durdu..
o ağır araç olduğu gibi durdu ama ben duramadım.. arka köşesinden geçirdim arabaya...adamı bi dövmediğim kalmıştı..neymiş dükkanını su basmış.. bende acil ilaç götürüyordum..orda bende kendime pay çıkardım üstelik araba çalıştığım yerindi..ondan sonra sabırlı davranmayı, aheste gitmeyi ve böyle durumlarda çıldırmamayı öğrendim..ama elinde değil bazen geliyorlar yine...:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun ama şunu sormadan geçemicem minibüscüye yetişseydin napcaktın duracağınımı tahmin ediyorsun yine zararı sen çekecektin sonuçta arabayı yine üzerine kırsa olan sana olcaktı

Geçmiş olsun ve bravo,:rendeer: 'yavaş gitmek her zaman güvenli değildir', buradan alacağımız ana ders bence bu olmalı...yerin ve zamanın gerektirdiği hızda gitmeliyiz.

Al işte bi duyarsız sürücü daha...
arkadaşım çok geçmiş olsun Allah Beterinden korusun...
bir anlık öfkene yenik düşmüşsün ama yapacak bişey yok sonuç ortada...
inşallah bir an evvel eski sağlığına kavuşursun ...

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, bu yaratıklar yüzünden cinnet geçirmemek elde değil ne yazıkki. Araç kullanmıyorsanız yada trafik polisi değilseniz yakalamaya çalışmak pek sonuç vermiyor, tecrübeyle sabittir. Eğer sizde ve aracınızda bir zarar yoksa yaratığın arkasından güzel bir küfür senfonisi eşliğinde, el kol haraketleriyle bir süre ayrobik yapmak sinirlere ve sağlığa iyi geliyor :rendeer:

geçmiş olsunn ... aynı olayın benzeri 5 dk önce e-5 te başıma geldi tek şeritli yolda normal bi şekilde seyir halindeydim.Öüm ve arkam araç dolu p.....n biri sağdan herkesi solladı ve beni sol şerit yani karşı şeride atmaya çalıştı bende sadece ona imalı imalı baktım ve şu an o arkadaşa polis tarafından şikayette bulundum.:mrgreen:

Geçmiş olsun.. :rendeer:

spacer.gif

geçmiş olsun,büyük kaza atlatmışsın.ciddi bi şekilde yaralanmaman sevindirici:rendeer:
gerçektende bu yazdıklarınız özellikle motor kullanmaya yeni başlayacak benim gibi acemiler için çok faydalı oluyor.teşekkürler.

Geçmiş olsun allah korumuş. Umarım birdaha böyle bir şey yaşamassın ve en kötü kazan bu olur. Gerçekten soğuk kanlı olmak gerek... :rendeer:

geçmiş olsun gerçekten allah korumuş seni. Bizimle paylaştığın için teşekkürler emin ol bunlar bizim için ders alıcı örnek oluyor. Umarım son kazan olur, geçmiş olsun tekrar.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun , belirttiğiniz gibi dikkat ve metanet önemli , kimi özellikle sıcaklarla beraber daha zor oluyor ama otomobildeki kadar korumalı değiliz unutmamak lazım :)

Yazdığım yazı konu ile alakasız ve çok saçma oldu, sildim ben de. N'apsaydım!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar