ameliyathane kapisinda yakinini bekleyen insan triplerindeki acil servis calisanlari bana kestigi koyun icin gozyasi doken kasap gibi yapmacik geldi. hastalar bizim cahil vatandasimizda saglik calisanlari bilincli 911 servisi sanki. hepimiz ayni yagda kavruluyoruz bu memlekette.
ameliyathane kapisinda yakinini bekleyen insan triplerindeki acil servis calisanlari bana kestigi koyun icin gozyasi doken kasap gibi yapmacik geldi. hastalar bizim cahil vatandasimizda saglik calisanlari bilincli 911 servisi sanki. hepimiz ayni yagda kavruluyoruz bu memlekette.
Herkez yaptığı işe alıştığı gibi sağlık çalışanları da hergün onlarca yaralanma ölme vakası gördüğü için onlardan bizim yakınımıza ağlamasını veya hüzünlenmesini beklemek acayip olur zaten.ameliyathane kapisinda yakinini bekleyen insan triplerindeki acil servis calisanlari bana kestigi koyun icin gozyasi doken kasap gibi yapmacik geldi. hastalar bizim cahil vatandasimizda saglik calisanlari bilincli 911 servisi sanki. hepimiz ayni yagda kavruluyoruz bu memlekette.
7 sene söve söve yata yata tıbbi mümessillik yaptıktan sonra az çok fikir sahibi oldum sağlık çalışanlarımız hakkında... b.k atılan hastalar da Türk vatandaşı, b.k atanlar da. "sen hangi medeniyet seviyesindesin ki hastaların medeniyet seviyelerini iğneliyorsun" konulu bir mesajdı benimkisi.