- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar bu geziye çıkmamın sebebi lastiklerimi yani aldım .yeni lastiğin üzerinde ince bir madde varmış mum gibi bir şeymiş ,bana söylenen o mum gibi maddenin lastik üzerinden silinesiye kadarkadar dikkatli kullanmam gerektiği söylendi , bunu fırsat bilip çıktım yollara istikametim şehre 40-50 km mesafede bulunan porsuk barajı idi . porsuk barajı eskişehirin kullanma suyu ihtiyacını giderir, ve sulama amaçlı bir barajdır. 

,

Gökçekısık köyü mağaraları
image hosting sites

Arap dede türbesi, içerisindeki muhterem zaat kim bilmiyorum bir Fatiha okuyup yola devam ediyorum

,
upload

Eskişehir Kütahya demir yolu

Sis lambalarımı kendim yaptım, bu balıkçıların kafalarına taktığı led lambalardan.

,
Porsuk çayından resimler

Gezmek çok güzel ,hele doğada olmak dahada güzel. insanda sıkıntı sıtres kalmıyor.

,
image sharing

,

Porsuk barajı göründü

,

Manzara güzel, değimli?

image ru

Barajın güvenlik görevlisinin yardımcısı

,

,

picture sharing

Kanımız,canımız güzel bayrağımız, selam olsun sana

Baraj bentinin üzerinden göründüğü gibi değilmiş, suyun tahliyesi bayağı kuvvetli çıkıyormuş

,

Benim vefalı yol arkadaşım, seninle daha ne yollar gideceğiz

Hayat gezince güzel.

,
pic hosting

Motorum ve benim gölgelerimizle sizlere veda ediyorum . kazasız sürüşler diliyorum ..
upload

,

Gökçekısık köyü mağaraları
image hosting sites

Arap dede türbesi, içerisindeki muhterem zaat kim bilmiyorum bir Fatiha okuyup yola devam ediyorum

,upload

Eskişehir Kütahya demir yolu

Sis lambalarımı kendim yaptım, bu balıkçıların kafalarına taktığı led lambalardan.

,Porsuk çayından resimler

Gezmek çok güzel ,hele doğada olmak dahada güzel. insanda sıkıntı sıtres kalmıyor.

,image sharing

,

Porsuk barajı göründü

,

Manzara güzel, değimli?

image ru

Barajın güvenlik görevlisinin yardımcısı

,

,

picture sharing

Kanımız,canımız güzel bayrağımız, selam olsun sana

Baraj bentinin üzerinden göründüğü gibi değilmiş, suyun tahliyesi bayağı kuvvetli çıkıyormuş

,
Benim vefalı yol arkadaşım, seninle daha ne yollar gideceğiz

Hayat gezince güzel.

,pic hosting

Motorum ve benim gölgelerimizle sizlere veda ediyorum . kazasız sürüşler diliyorum ..
upload