Mesut hocam ALLAH yazma şeklinizi çok taktir ettim.Çok profesyonel bir çalışma olmuş.
Çok imreniyorum ama arkadaşlarım hep tatlı su motorcusu şehir dışına adım bile atmıyorlar yazın tek başıma bi gezip geleyim bari![]()
Çok güzel bir gezi olmuş. Maşallah diyeyim nazar değmesin. :mrgreen:
Mesut hocam ALLAH yazma şeklinizi çok taktir ettim.Çok profesyonel bir çalışma olmuş.
Yusuf hocam eline sağlık.Güzel bir kamp olmuş
Esprili resimler hoş olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
hocam yeni gördüm maşallah
elinize yüreğinize sağlık
Mesut Hocam, gezi raporlarınızı özlemişiz.. Sezona güzel bir başlangıç yapmışsınız, Allah devamını getirsin inşallah..
bunları da kıskandım..
ama az kaldı..
yani sanırsam öyle :silent:
Çok hoş fotoğraflar ve güzel bir paylaşım. Yüreğinize sağlık. Ben de bu arada Düzce'deyim. Eğer mümkün olursa bu tür turlara katılıp yeni dostlar kazanmak isterim. Saygılar
Ben de tanışmak isterim, Düzce yakın, uygun bir zamanda bir gezi ayarlayalımselam dostum,anladığım kadarıyla TRABZON'lusunuz,işin ilginç olan tarafı gezideki arkadaşların 3 'ü de trabzonlu, ama akyazıda ikamet ediyorlar,gezimizi beğendiğine sevindim,tabiki bizlerde düzgün ve seviyeli arkadaşlarla tanışmayı isteriz, gezideki arkadaşların hepsi, ben hariç ,sakarya bölgesindeki arkadaşlar kimi hendekte,kimi akyazıda ikamet ediyor,ben ise eskişehirden geliyorum ,özelden mesaj atıp tlf verirseniz, bir dahaki gezimizi önceden haber verir,sizide davet ederiz,tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum,emin olun bende yeni arkadaşlarla tanışmayı isterim,düzceye selamlar...
Mesut Hocam tebrikler, performansından bir şey kaybetmemişsin, bol doğalı gezilerin takipçisiyim zaten.Bence artık Eskişehir ve Ankara çevresinden biraz daha uzaklara açılmanın vakti geldi.
Hocam gezileriniz takip ediyorum süpersiniz Allah yolunuzu açık etsin
Belki gittiniz bilmiyorum ama bide memleketim uşağı gezmenizi tavsiye ediyorum.. güvenli sürüşler
selam olsun manisaya,şu sıralar fazla fırsat bulamıyorum ,ama yinede önüme çıkan fırsatı değerlendiriyorum,sucuklu yumurta en kolayı da ondan selamlar...Hocam uzun zaman olmuştu.Özlettin kendini gene herzamanki gibi mükemmel gezi ve fotoğraflar gezilerinin devamını dilerim.Bu arada sucuklu yumurta efsanesi devam
abi süper gezi olmuş
uyuzsuyu na bende gittim çok sessiz sakin kafa dinlemelik bi yer kamp için ideal
gürleyik e her yıl giderim çadır kurar bi gece kalırım
ha bu arada afrika twin ve transalp te güzelmiş..