HAYAT GEZİNCE GÜZEL-27-

Tüm iki teker sevdalılarına selam,
Bu gün 1 mayıs 2016, işçi bayramı, yani benim gibi işçi adam bayramı nasıl kutlar, tabiki sevdiği işi yaparak motorla gezerek, Afyonkarahisarda ikamet eden ablamı ziyaretle başladı bu gezim,Ve daha sönrada Kütahya ya oradanda Eskişehire yani evime döndüm,toplamda 300 km lik bir yolculuk oldu,
Güzel bir gezi oldu benim açımdan, kazasız ve cezasız bir yolculuktu bu,işte rotam ve diğer resimler,

Motorumun yakıtını alıyorum ve yolculuk başlıyor

Seyit battal gazi türbesi,Eskişehir Afyonkarahisar yolu üzerinde bir foto alıyorum sonra yola devam ediyorum,

Önümdeki iki araçla yollarda çizgi çalışması yapıyorlar

Kunduzlar sulama göleti buraya daha önce hiç gelmemiştim, buranın kaynak suyu benim baba annemin köyünde çıkıyor, ve burada sulama amaçlı olarak kullanılıyor,

Bakın burada kırlangıçlar yuva yapmışlar (ömürlerinin kısa olduğu söylenir ama ne kadar bilmiyorum)

Ne manzara değil mi? Bu resim mükemmel göründü bana,

MAŞALLAH, Demekten başka bir şey demek gelmiyor içimden

Çat ören barajı , bu gölette sulama amaçlı bir gölet,hemen yolun kenarında bulunuyor,

80 km oldu yola çıkalı burada biraz dolaşıyorum ve dinleniyorum,acelemiz yok nasılsa gezmeye çıktık nasıl olsa,

Bu amcanın ismi BAHATTİN, Baktım semaverde çay var ,hemen çayın başına çöküverdim, közde çay
Ve başlıyoruz sohbete BAHATTİN amca ile

[/url

BAHATTİN amca az önce içerisinden geçtiğim ve aynı zamanda benim anneannemin de köyü olan gökbahçe köyünden olduğunu öğreniyorum, ama kendisi biraz şikayetçi, burada eşi ,oğlu ve Bahattin bey küçük bir işletme kurmuşlar ama orman işletmeleri bölge müdürü burada bu işi yapamazsın izin alman gerekli demişler,izin almak için başvuruda bulunmuşlar,ama bir sonuç alamamışlar,oda orman bakanlığına bir mektupla bildirmiş bu durumu,inşallah işimiz olur diyorlar,kendisi anlatıyor geçenlerde burada piknikçiler mangal ateşini söndürmeden gitmişler neredeyse ormanı yakacaklardı ben söndürdüm ateşi diyor, Eskişehir afyonkarahisar il sınırında bulunuyor burası,yolun hemen kenarında bir yer burası,çadır kampı için çok uygun bir yer burası tuvaletleri de var ,tam bir doğa kamp yeri olmuş, burada çardaklar ve kamp için ortamı da hazır edeceğim diyor, ben de dedim ki motorcu arkadaşlara yazarım burasını tavsiye derim, peki işletme adını ne diyeceğim dedim oda bana DELİ BAHATTİNİN YERİ dersin dedi,duyrulur…
[url=http://postimage.org/]

Çoban kız ve keçileri ,küçücük tek başına dağlarda 300 keçisi varmış burada,kızım korkmuyormusun buralarda diyorum köpeklerim var diyor,bişeycik olmaz cevabını alıyorum,

Bizim buralarda bir deyim vardır ( MALIN UYUZU ÇEŞMENİN KURNASINDAN İÇER SUYU) işte tam bir örneği

Eskişehir- Afyonkarahisar arasıda duble yol uluyor çalışmalar hızla devam ediyor,

Ve Afyonkarahisar dayım ,kayaların zirvesine yapılmış bu kale, ihtişamı ile göz kamaştırıyor doğrusu

Tarihi imaret erkekler hamamı

Şehirden bazı resimler Afyonkarahisar ın güzellikleri

Mevlevi türbe camii

Mevlevi türbe camii müzesi burası, afyonkarahisarda görülecek yerlerden burası

Konaklar , yalılar , tarih , hepsi iç içe burada, mutlaka görülesi gereken yerler burası

Afyonkarahisar ULU CAMİİ 1273 yılında yapılmış ( kırk direkli camii de diyorlar buraya)

Hiç çivi kullanılmamış bu ahşap caminin yapımında,işçilik on numara

Kütahya yolundan bir foto,

Kaza yapmış bir kamyonu tarlanın içerisinden çıkarıyorlar

Güzel bir yermiş ,manzara süper

Yolda motorcu arkadaşlarla karşılaşıyorum adamların motoru benim motorumda büyük ,yetişemiyorum bile,

Kütahya ya geliyorum

Eski hükümet konağı ,şimdilerde adliye olarak kullanılıyor

Meşhur çinili çeşme , tarihi bir çeşme burası, bunun gibi çok çeşme var burada,

Kütahya ulu camii

Burası eskilerin dilinde otel olarak kullanılan KABA’NIN HANI imiş, şimdilerde ikinci el her türlü eşyanın satıldığı yer olmuş

Bu amca beni de çek diye ısrarcı oldu, ben bir foto çektim ,adam karizma ikinci el telefon satıyor

Eski Kütahya sokakları

Paşam sultan türbesi

İşte paşam sultan’nın hikayesi

Kütahyanın meşhur çinili vazo’su (simgesi)

Posuk barajı kıyısında biraz mola

Zamanında köy varmış burada ama baraj sular altında kalmış caminin minaresi de ilginç görüntü oluşturmuş,güzel yer ama burasıda Kütahya –eskişehir yolu sofça köyü burası

Ve yaklaşık 300 km lik gezi bitti Eskişehire geldiğimde saat 19: 45 civarı idi, güzel bir gündü
İnşallah daha güzel geziler yapma dileğiyle Eskişehirden selamlar…

selam hakan kardeşim,teşekkürler,senden de yeni geziler bekliyoruz,saygılar...

abi adm12 konu açtı ya batı karadeniz yollarında son gezimiz beraberdik benim konu açmaya pek vaktim olmuyor daha önce yaptığım geziler bile duruyor videoları editleyemedim gitti.ama önümüzdeki h.sonu eskişehir belki geliriz seni ziyarete :)

abi adm12 konu açtı ya batı karadeniz yollarında son gezimiz beraberdik benim konu açmaya pek vaktim olmuyor daha önce yaptığım geziler bile duruyor videoları editleyemedim gitti.ama önümüzdeki h.sonu eskişehir belki geliriz seni ziyarete :)

hakan bey kardeşim eskişehire gelirim'in tarihi, bu önümüzdeki cumartesi ve pazar mı?,yoksa 19 mayıstan sonraki cumartesi pazar mı? 19 mayıs tan sonraki cuma ,cumartesi ve pazar Antalya'dan 5 motorcu arkadaşım gelecek ve 3 gün onlarla beraber geziye çıkacağız,bu program 2-3 ay önceden yapılmış bir program,tabi gelirlerse,sizlerle tanışmayı çok isterim,eğer şartlar oluşmazsa daha sonraki uygun olan bir hafta sonu ayarlana bilir tabi,bir de eğer size de uyarsa beypazarında bir buluşma ayarlanabilir ortaklaşa belirlediğimiz bir tarihte tabi, eskişehirden selamlar...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Hocam, sizinle beraber gezip gördüm oldu. Teşekkürler.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Dostum hakan_czy arkadaşımıza yapmış olduğum teklif sizin için de geçerlidir, sizlerle tanışmayı isterim,Eskişehir den selamlar.
Mesut hocam çok teşekkür ederim teklifin için. Hakan bana söyledi. fakat ben Cumartesi günü çalışıyorum. Bu nedenle gelemeyeceğim. İlk fırsatta o taraflara geleceğim, geldiğimde muhakkak size uğrarım.

hakan bey kardeşim eskişehire gelirim'in tarihi, bu önümüzdeki cumartesi ve pazar mı?,yoksa 19 mayıstan sonraki cumartesi pazar mı? 19 mayıs tan sonraki cuma ,cumartesi ve pazar Antalya'dan 5 motorcu arkadaşım gelecek ve 3 gün onlarla beraber geziye çıkacağız,bu program 2-3 ay önceden yapılmış bir program,tabi gelirlerse,sizlerle tanışmayı çok isterim,eğer şartlar oluşmazsa daha sonraki uygun olan bir hafta sonu ayarlana bilir tabi,bir de eğer size de uyarsa beypazarında bir buluşma ayarlanabilir ortaklaşa belirlediğimiz bir tarihte tabi, eskişehirden selamlar...

anladım ben özelden yazdım hocam görüşelim.

Bu guzel geziyi bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim hocam.Sayenizde bizde fotograflara bakim kendimizi kaptiriyoruz.Kazasiz belasiz surusler hocam. :)

Sevgili Kardeşim,
Tebrikler güzel bir gezi. igüven nikli kullanıcıya yaptığım gibi, naçizane bir tavsiyem var: Fotoğraf açıklamalarını, Paint programını kullanarak önceden fotoğrafın üstüne yazsan, takip açısından çok daha iyi olur kanaatindeyim. Ayrıca o açıklamalı fotoğrafları hazır şekilde başka yerlerde de kullanabilirsin, örneğin Face'de. Yazılarla fotoğraflar birbirine karışmış. Yazı açıklaması alltaki fotoğraf mı, üstteki mi, insan bocalıyor. Örnek olarak şuna bir atın isterseniz.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/164413-zileli-orhan-yollarda-100%27luk-cub-ile-cildir-aktas-sinir-kapisi-ve-seytan-kalesi.html

Keçiler koyunlar camiler,bayağı gezmişsin abi eline sağlık
Yalaktan su içerken bundan sonra daha dikkatli olucam :)

mesut abi eline emeğine sağlık kazasız belasız
Teşekkür ediyorum dostum, Eskişehir'den selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Bu guzel geziyi bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim hocam.Sayenizde bizde fotograflara bakim kendimizi kaptiriyoruz.Kazasiz belasiz surusler hocam. :)

selam dostum ,gezimi beğendiğinize sevindim,sizede kazasız sürüşler dilerim,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

abi gene atmışsın yolların tozunu :)
yakışırr.

selam dostum,geziyorum işte ne yapalım,HAYAT GEZİNCE GÜZEL, saygılar...

Mesut hoca yollarda !! Sezonu açmışsın abi :) hadi bakalım daha nice nice güzel gezilere.

Ne gezdin be hocam...
Selam Salih bey,yorumunuz çok hoşuma gitti, nasipse gezilere devam,saygılar. ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

Sevgili Kardeşim,
Tebrikler güzel bir gezi. igüven nikli kullanıcıya yaptığım gibi, naçizane bir tavsiyem var: Fotoğraf açıklamalarını, Paint programını kullanarak önceden fotoğrafın üstüne yazsan, takip açısından çok daha iyi olur kanaatindeyim. Ayrıca o açıklamalı fotoğrafları hazır şekilde başka yerlerde de kullanabilirsin, örneğin Face'de. Yazılarla fotoğraflar birbirine karışmış. Yazı açıklaması alltaki fotoğraf mı, üstteki mi, insan bocalıyor. Örnek olarak şuna bir atın isterseniz.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...ldir-aktas-sinir-kapisi-ve-seytan-kalesi.html

selam ORHAN BEY, dediğiniz gibi paint programında resimlerin üzerine yazı yazıp postimage rresim yükleme programında resim yüklemesi yaptım ama üzeri yazılı fotoğrafta error veriyor fotoğrafı yüklemiyor,bu konuyla ilgili youtubede video varmı? eğer varsa bu videonun link'ini buradan paylaşa bilirmisiniz şimdiden ilginiz için teşekkürederim,eskişehirden selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Hocamızdan yine güzel bir gezi :)

teşekkürler kralaslan, selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Mesut hocam gene güzel bir gezi.
Gezilere devam ,ilgin için teşekkürler dostum, saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

Keçiler koyunlar camiler,bayağı gezmişsin abi eline sağlık
Yalaktan su içerken bundan sonra daha dikkatli olucam :)

aslında afyonkarahisarda bir işim vardı ee bende bunu geziye çevirdim,benim açımdanda güzel oldu hani,selamlar YUSUF kardeşime...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar