-HAYAT GEZİNCE GÜZEL-22-

Güzel bir gezi ve paylaşım olmuş. Resimlerde gözüken tarih olmasa çok daha güzel olacakmış :)
tarihin olması gezinin eski gezi olmadığını anlatıyor ,kimileri eski gezileri yeni geziymiş gibi paylaşıyorlar,gezimi beğendiğiniz için teşekkürler,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Güzel bir gezi ve paylaşım olmuş. Resimlerde gözüken tarih olmasa çok daha güzel olacakmış :)

tarihin olması gezinin eski gezi olmadığını anlatıyor ,kimileri eski gezileri yeni geziymiş gibi paylaşıyorlar,gezimi beğendiğiniz için teşekkürler,saygılar...

Adana İl Temsilcisi
erdek güzeldir ama turanköy ve doğanlar köyüne fotolardan ben de bayıldım,tam kafa dinleyecek yerler.paylaşım için teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:

erdek güzeldir ama turanköy ve doğanlar köyüne fotolardan ben de bayıldım,tam kafa dinleyecek yerler.paylaşım için teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:

selam adanalı abime,şimdilik marmara,ege ,içanadolu ve batı akdenizi de geziyorum,inşallah doğu akdenizi ve karadenizi de görmeyi istiyorum,oralara gelirsem sizinlede tanışmayı çok isterim,saygılarım adanalı abime !

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:09 ----------

Abi sana soylenecek soz yok :) bi uyarida bulunayim arka canta tasima demirinin 3. baglanti noktasi yapilmismi? (Kuyruk karenaji delinerek baglanti yapiliyor) eger yapilmamissa canta tasima demirinin baglandigi yerdeki şasi zamanla catliyor bilgin olsun selamlar

evet gülüm dediğin bağlantı yoktu ben bunun yerini biliyordum ve bağlantıyı yaptım,teşekkürler.

çok güzel bir açtım inegölde çorba icen arkadaşlar insan memleketini görünce bir başka oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar