Hocam çok doğru demişsiniz. Şu kainatta yaratılanlardan insanlar dışında her canlı görevini yerine getiriyor. Kazasız belasız günler.
Teşekkürler Adanalı abim, sizin gezileriniz yanında, benim gezilerimin değeri tartışılır, ben de sizin gezilernizi ilgiyle takip ediyorum, Eskişehir den selamlar, saygılar.yine belgesl tadında harika doğa fotolarıyla bezenmiş bir gezi sunumu.teşekkürler mesut hocam.ADANA'dan selam olsun.:king:
Teşekkürler dostum, saygılar.takdir ettim güzel gezi
Helal olsun Mesut hocam.Kış önü güzel bir fırsat yakalamış ve değerlendirmişsin.
Motorun resimleri ve manzaralar çok güzel.Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler kralaslan,doğruyu nerede söyleyeceğiz başka,sizede kazasız sürüşler dilerim,saygılar.Hocam çok doğru demişsiniz. Şu kainatta yaratılanlardan insanlar dışında her canlı görevini yerine getiriyor. Kazasız belasız günler.
değerli yorumunuza teşekkür ederim, fotoğraf çekme işini, çok iyi bildiğim söylenemez, dediğiniz gibi makinamdan tarih seçeneğini kaldırdım ,önerilerinizi dikkate aldım, bu konuda size Teşekkürlerimi sunuyorum, saygılar.Paylaşım için teşekkürler, benim fotoğrafla ilgili ufak bir tavsiyem, makinenizin özlliklerinden fotoğraf üzerine tarih atma seçeneğini iptal edin.
Bu şekilde fotoğraflara daha fazla odaklanılır ve daha profesyonel gözükür, ayrıca bir yerde aynı şeyin 10 tane fotoğrafını çekiyorsanız içinden sadece en güzel olan 1 tanesini paylaşın.
Teşekkürler veysel kardeşim, hayat hepimize güzel, saygılar...Hayat sana güzel be hocam![]()
Teşekkürler darkstar54,saygılar.güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...
teşekkürler dostum,dediğin gibi motorumu satarsam enduro alacağım! fotoğraf çekmeyi seviyorum,ama amatör olarak,saygılar.Değerli öğretmenim, gezi yazılarınızı izliyorum. Gezi ve fotoğraflar çok güzel.
- Bir arkadaş daha profesyonelce görünmesi için fotolarda tarih görülmemeli demiş. Fakat benim gibi amatör gözle bakanlar için tarihlerin olması daha anlamlı.
- Motorunuzu satarsanız enduro alın. Size uygun olur. Sizde enduroculuk yanısıra fotoğrafçılık ta var.
Tekeriniz düz bassın.
Emeğine sağlık mesut hocam,bizim buralardada o büyükbaşa manda denir yoğurduda mis gibidir
Şu mantarında yenilebilenenini öğrenemedim gittiya![]()
Mesut Hocam herzamanki gibi birbirinden güzel kareler:cat:
ellerine saglik keyifle takipteyim![]()
Hocam yine harika kareler ve sıcacık gönülden anlatımınız...
Emeğinize sağlık.sevgilerimle...:cat: