sağolasın hocam, seneye yengeyi razı et gel
Çanta tamamen demir olmasına rağmen 3 kg iyi bir ağırlık, yalnız su aldıkça pas yapmaz di mi, ama harika gözüküyolar, iyi düşünüp yapmışsın
yan çantaların içrisinde ayrıyeten yalıtım var ses yapmasın diye , içerisine hiç bir şekilde su almaz çelik macunu ile dolgu yaptım ve astar dahil 3 kat boya yaptım,tayin meselesine de nasip diyelim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
Sağ olasın Mesut... Sabah sabah iyi gitti...Amcana acil şifalar...
eyvallah dostum teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Fevkaladenin fevkinde bir gezi olmuş, fotoğraflar,anlatım herşeyiyle çok başarılı..
saygılar onur kardeş teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
Bravo cok güzel resim ve anlatım kurgusu olmus tebrik ediyorum seni Allah devamını nasip etsin gezilerinin
yorumun için teşekkürler,ALLAH size ve tüm motorcu kardeşlerime kaza göstermesin,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Diyecek tek bir söz bulamadım, muhteşem bir gezi olmuş, hayranlıkla 2-3 defa okudum konuyu, ayrıca benimde sayenizde ufkum genişledi,anlatım fotoğraflar süper ötesi. Bütüm mesai arkadaşlarımı topladım bilgisayar başına konuyu okuduk beraberce. Aynı rotayı İnşallah bende kullanırım. Bu arada amcanıza Allahtan acil şifalar dilerim.
levent kardeş yorumunu çok beğendim,inşallah bir gün sanada nasip olur böyle bir gezi,sana tavsiyem - yüreğinin sesini dinle - saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Güzel gezi olmuş , yüreğinize sağlık :cat:
teşekkürler cesur kardeş,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
hocam çok güzel bi gezi yapmışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. bende 23 haziranda sizin gezinizin aynısını yapacaktım, ufak bi sağlık sorunu geçirdim (sağ bileğimi incittim) gidemedim. nasip olursa eylül ayında düşünüyorum. motorunuzun yan çantaları çok hoşuma gitti, aliminyummu ?, bi de nerden temin ettiniz merak ettim, motorumu değiştirdim , ben de yan çanta arıyorum.
coşkun kardeşim yorumun için teşekkürler,öncelikle size acil şifalar dilerim,büyük geçmiş olsun,motorumun yan çantalarını kendim yaptım , sac malzemeden yaptım,oldukça da sağlam oldu,size yapacağınız gezi için şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
mesut abi yüreğine sağlık bütün gezilerin birbirinden güzel hepsi birbirinden değerli okurken çok keyif aldım abi kazasız belasız sürüşler dilerim

çantalar güzel olmuş beğendim,amcanıza ALLAH'tan şifalar dilerim
teşekkürler levent kardeş ,gezilerimi beğendiğine sevindim,selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
Gzl gezmissiniz 250 ccye vecme zamanınız gelmis
Kamp durumu nasıl oluyor çadır vs. kiralama durumu varmı fiyatlar nasıl degerli esyalarımızı nereye koyuyoruz nasıl saklıyoruz 1 gecelik masrafı ne kadardır
gezimi beğendiğine sevindim,kamp durumuna gelince, benim kendi çadırım var ,kipa'dan almıştım ,her uzun soluklu gezimde kullanıyorum ,pahalı bir şey değil,değerli eşyam sadece ruhsat ,para ,cuzdan ve fotoğraf makinam onlarıda mettalden yapılmış olan yan çantalara kilitliyorum,gezdiğim yerlerde kötü niyeli insanlara denk gelmedim,ama denk gelmeyeceğim anlamına gelmez,tedbiz bizden takdir ALLAH'tan diyelim,1 gecelik masraf ise kaldığın kamp alanına göre değisiyor, mesela konaklama kalacağın kampta fiyatlar 30 tl diyende var,15 tl diyende var,bunlardan ziyade önemli olan güvenlimi ,duş varmı,wc ler temizmi bunlar önemli
birde yemek masrafı var,oda sana bağlı dışarıdamı yersin ,yoksa kendinmi yaparsın sana kalmış birşey, ben kendim yapmıyorum genelde sabahları simit-börek-çay, akşamları ekmek arası yiyorum ,zaten günlük, bir insan ne yerki? sağlıcakla kal dostum,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
valla helal olsun mesut hoca çok iyi gemişsin
ben de geçen sene gsr ile aynı rotayı izmir tarafından gelmiştim gerçekten çok güzel yerler
tekerin düz bassın
seninde tekerin düz bassın,ben seni takip edenlerdenim,senin gezilerini beğenerek ve ilgiyle takip ediyorum,saygılar...