Çok güzel bi gezi tekeriniz düz bassın.Aynı rotayı ters yönde bende planlıyorum ama apache e güvenemiyorum cbf e terfi etmek gerekecek galiba.
TVS apache 'de iyi motordur, motorun da sıkıntı yoksa ,zamanında varsa,imkanında varsa,geziye çıkmanı tavsiye ederim, hayat akıp gidiyor,her fırsatı değerlendir, saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Harika bir gezi,harika fotolar.Tebrikler.
teşekkürler arkadaşım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
Çok güzel gezi olmuş. Yine imrenerek okudum
teşekkürler hemşerim,bende kütahyalıyım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
Yan çantaları kendinmi yaptırdın???
yan çantaları kendim yaptım,1 mm lik sac demirden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
Bravo tek başına güzel bir gezi yapmışsın fotoğraf ve anlatımlarda iyi gezilerinin devamını dilerim
teşekkürler sayın abim,sizin trabzondan-izmire giden yolculuğunuzu,imrenerek ve zevkle okuyup,incelemiştim,saygılar sayın abim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------
Vatanımın Her yeri güzel ya

Gerçekten Muhteşem bi gezi Helal olsun abime :cat:
teşekkürler antalyalı kardeşim, saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
Mesut abicim ellerine kollarına teşekkür ederim senin sayende oraya gitmiş kadar oldum cbf mi satmasaydım inan gelicektim ama nasip değilmiş.Bu arada amcan için çok çok geçmiş olsun.Sağlıcakla kal görüşmek üzere Allaha emanet olun mesut hocam
teşkkürler muhammer kardeşim,inşallah başka zaman ,başka yerlere teker çeviririz,saygılar...