Hayat Gezince Güzel -12-

Çantalar hem sağlam hem güzel olmuş.Sizde kullanırken memnun kaldınızmı?

Mesut hoca nerelere gitmişsin okadar uzaak :)
çok güzel yerler birgün bende kısmet olursa böyle dört rakamlı geziler yapmak isterim
İlker ile ikinizi aynı karede görünce şaşırdım :)
Amcanıza geçmiş olsun bu arada

Elinize sağlık, amcanıza acil şifalar dilerim, mükemmel gezi, size ayrıca teşekkür ediyorum konaklama, yer, güncel fiyatları yazdığınız için:cat: hatta yerel yasaklar'dan bahs ettiğiniz için :cat:, ( balık avı yasağı olmadı, balıksız olmaaz:salut: /şaka o balıklar yasaktan dolayı popülasyon artmış, yasak olmayadı büyüteçle bile bulunamazlardı isabet olmuş.

değerli yorumunuz için teşekkür ederim, gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar...

Maşallah üstad, motorun da yolun da fotoğrafın da hakkını vermişsiniz.Kazasız,belasız sürüşler,huzurlu günler dilerim...

Sevgili hemşerim Mesut Hoca.
Gerçekten çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Resimlerde bir o kadar harika olmuş.
Elinize,emeğinize,tekerinize,yüreğinize sağlık.

Hocam çok güzel anlatım fotoğraflarda bi harika memleketimin her köşesi ayrı bi güzel insanın kalkıp gidesi geliyor amcanızada geçmiş olsun

Güzel gezi , güzel fotoğraflar elinize sağlık . Cbf'in hakkını vermişsiniz . :)

gezimi beğendiğine sevindim,cbf 150 hakikaten iyi motor,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Fotolar çok güzel eline sağlık insanın kalkıp gezesi geliyo hayat sana güzel valla

değerli yorumuna teşekkürler arkadaşım, sende gez hayat sana da güzel olsun saygılar...

gezimi beğendiğine sevindim,cbf 150 hakikaten iyi motor,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

değerli yorumuna teşekkürler arkadaşım, sende gez hayat sana da güzel olsun saygılar...
İşten güçten fırsat bulursam yarı Türkiye turu düşünüyorum inşallah

Elinize emeğimize sağlık super bir gezi olmuş. Gerçekten bu tarz geziler muazzam oluyor.
Güney turunu tamamlamissiniz. Allah karadeniz turunu da nasip etsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------

Elinize emeğimize sağlık super bir gezi olmuş. Gerçekten bu tarz geziler muazzam oluyor.
Güney turunu tamamlamissiniz. Allah karadeniz turunu da nasip etsin...
inşallah arkadaşım, karadeniz gezsi benimde aklımda ,ayrıca gezimi beğendiğinize sevindim,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------

Çok güzel bir gezi ve enlatım olmuş. Sizinle birlikte gezmiş kadar oldum. Allah kaza bele vermesin tekeriniz düz bassın. Allaha emanet olun. Aydın-Nazilli civarına yolunuz düşerae beklerim...

teşekkürler efekan09,gezimi begendiğine sevindim,anlatım ise tamamen dogal aklımdan geçen sözlerdi,saygılar kardeş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------

Her zaman ki gibi güzel bir gezi, enfes bir tatil çıkarmışsın hocam, amma ve lakin kendine bir yoldaş bulmalısın...

teşekkürler kemal kardeş,aslında benimle geziye çıkabilecek birisi vardı teklif ettim,oda benim gibi yıllık izinde idi ama gelemedi,bende kendim gittim , istediğim yerde durup resimler çektim,kafamın estiği her yeri gezdim , bunlarda + ları oldu,saygılar kardeş...

Adana İl Temsilcisi
şahane bir gezi olmuş,yerler,anlatım,bilgilendirme harika.ADANA'dan selam olsun.:king:

Sağ olasın Mesut... Sabah sabah iyi gitti...Amcana acil şifalar...

Fevkaladenin fevkinde bir gezi olmuş, fotoğraflar,anlatım herşeyiyle çok başarılı..

Bravo cok güzel resim ve anlatım kurgusu olmus tebrik ediyorum seni Allah devamını nasip etsin gezilerinin

Diyecek tek bir söz bulamadım, muhteşem bir gezi olmuş, hayranlıkla 2-3 defa okudum konuyu, ayrıca benimde sayenizde ufkum genişledi,anlatım fotoğraflar süper ötesi. Bütüm mesai arkadaşlarımı topladım bilgisayar başına konuyu okuduk beraberce. Aynı rotayı İnşallah bende kullanırım. Bu arada amcanıza Allahtan acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
hocam çok güzel bi gezi yapmışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler. bende 23 haziranda sizin gezinizin aynısını yapacaktım, ufak bi sağlık sorunu geçirdim (sağ bileğimi incittim) gidemedim. nasip olursa eylül ayında düşünüyorum. motorunuzun yan çantaları çok hoşuma gitti, aliminyummu ?, bi de nerden temin ettiniz merak ettim, motorumu değiştirdim , ben de yan çanta arıyorum.

mesut abi yüreğine sağlık bütün gezilerin birbirinden güzel hepsi birbirinden değerli okurken çok keyif aldım abi kazasız belasız sürüşler dilerim :)çantalar güzel olmuş beğendim,amcanıza ALLAH'tan şifalar dilerim

Son düzenleme:
Bende böyle bir gezi planlıyorum yanımıza ne alalım lütfen bilgi verirmisiniz???
böyle gezilere çıkmadan önce kapsamlı bir bilgi sahibi olmak için ,site içerisinde araştırırsan çok bilgi var,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Demek ki neymiş "seyahatte sıhhat varmış" ve gezmek için öyle büyük cc leri dert etmemek gerkmiş.. tebrikler hiç gitmediğim yurdum köşelerini damla misali tanıttığınız için ..vesselam..
eyvallah dostum,gezi için insanın içerisinde bir şeylerin olması lazım,trafik kurallarına göre motosikletin hızı şehir dışında kurallarla belli,150cc olunca gideceğin hızda 90-100 km, 650cc-1000cc olsada gideceğin hız 90-100km ,fazlası trafik cezası,saygılar...

Eline ayağına sağlık arkadaşım. Bu güzel gezine beni de dahil ettiğin için çok teşekkür ederim. Ziyaretinin beni ne kadar memnun ettiğini anlatamam. Kim bilir belki ben de bir gün fırsat bulup yollara düşer seni ziyaret ederim. Amcana acil şifalar, sana da kazasız keyifli sürüşler dilerim. Sevgi ve saygıyla...

Çok güzel bi gezi tekeriniz düz bassın.Aynı rotayı ters yönde bende planlıyorum ama apache e güvenemiyorum cbf e terfi etmek gerekecek galiba. :)
TVS apache 'de iyi motordur, motorun da sıkıntı yoksa ,zamanında varsa,imkanında varsa,geziye çıkmanı tavsiye ederim, hayat akıp gidiyor,her fırsatı değerlendir, saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

Harika bir gezi,harika fotolar.Tebrikler.

teşekkürler arkadaşım,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Çok güzel gezi olmuş. Yine imrenerek okudum :D
teşekkürler hemşerim,bende kütahyalıyım,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------

Yan çantaları kendinmi yaptırdın???
yan çantaları kendim yaptım,1 mm lik sac demirden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------

Bravo tek başına güzel bir gezi yapmışsın fotoğraf ve anlatımlarda iyi gezilerinin devamını dilerim

teşekkürler sayın abim,sizin trabzondan-izmire giden yolculuğunuzu,imrenerek ve zevkle okuyup,incelemiştim,saygılar sayın abim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:04 ----------

Vatanımın Her yeri güzel ya :) Gerçekten Muhteşem bi gezi Helal olsun abime :cat:

teşekkürler antalyalı kardeşim, saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

Mesut abicim ellerine kollarına teşekkür ederim senin sayende oraya gitmiş kadar oldum cbf mi satmasaydım inan gelicektim ama nasip değilmiş.Bu arada amcan için çok çok geçmiş olsun.Sağlıcakla kal görüşmek üzere Allaha emanet olun mesut hocam

teşkkürler muhammer kardeşim,inşallah başka zaman ,başka yerlere teker çeviririz,saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar