-HAYAT GEZİNCE GÜZEL- 11

Öncelikle tüm motorcu arkadaşlarımı selamlıyorum!aslında bu geziyi bundan3-4 ayönceden planlamıştık ,ama hava muhalefeti yüzünden ancak bu güne nasip oldu,forumda (cbfeses)
İsmiyle tanıdığımız muhammer kardeşimle çıktık yola,
Gelelim konumuza işin başında kısa bir gezi yapalım demiştik malum hava yine çok güzel değildi
Nereye gidelim derken ben porsuk barajına gidelim dedim, muhammer kardeşimde bu güne kadar adını hiç duymadığım bir şelaleden bahsetti ,bu tabi bende biraz merak uyandırdı ,önce porsuk barajına gidiyoruz ve çıktık yola

İlk durağımız kızılinler köyü burada biraz durup başlıyoruz muhabbete

Ben hemen başlıyorum motorların resmini çekmeye benim motor cbf150, muhammerin motoru cbr125

[url
=http://hizliresim.com/b8RMDY]
b8RMDY.jpg
[/url]
Porsuk çayı , yağışlar az olduğu için arazi sulaması için salmışlar barajdan

İşte yol arkadaşım muhammer , görüntüsüne ve yaşına bakmayın çok sağlam motorcu,birkere benden daha tecrübeli beklide ,motor üzerinde çok badireler atlatmış bir kardeşimiz, buradan bu gezi raporunu yazarken selamlıyorum kendisini

Demiryolcu olduğumdanmıdır hemen çekiyorum demir yolu körüsünü

Porsuk barajı, burayı görünce üzülüyorum bu sene eskişehirde kış olmadı ,kuraklığın etkisiyle azalmış görüyorum barajı ,hani eski bir ata sözü vardırya (su akar, türk bakar) o devirler bitmiş artık ,bu baraj olmasaydı Eskişehir ovaları nasıl sulanırdı acaba ,diye düşünüyorum

Bu manzara beni büyülüyor adeta

.

Barajın tahliyesi ,müthiş bir ses var burada,görüntüsüde bir başka tabi

Bu resim en beğendiğim resimler arasında,koruma ekipmanlarında’da taviz vermiyoruz tabi.

Köprünün eski ayakları ,içerisinde ot bile yeşermiş

Arkadaşın motoruna piniyorum ,ama kullanmakta biraz zorlanıyorum,bu bana bisiklet gibi geliyor,
Herkesin kendi motoru gibisi yok

Birden keçi sürüsünün içerisinde kalıyoruz,ne güzel hayvanlar var be! Renk renk

Bu arkadaşta keçi çobanı, ismini sormak hiç aklımıza gelmedi,biraz muhabbet sonra yola devam

Muhammer kardeşim racing motor stabilize yolda gidermi? Gidiyor işte!

Buda ben , nasıl ama yakışıklı motor değimli?

Burasıda muhammer kardeşimin bahsettiği şelale yolu yol biraz bozuk

Yer yer toprak kaymaları olmuş burada,aslına bakarsanız insan biraz ürküyor bu durumu görünce

İşte ,yolda gördüğümüz bu arazinin gerçek sakinleri

Evet şelaleye geldikmi diyorum,hayır biraz yürüyeceğiz diyor arkadaşlar,arkadaşlar diyorum bu yeri asıl bilen arkadaş aramıza sonradan katılan muhammer’in arkadaşı ve artçısı FAHRİ kardeşimiz kendisi ile burada tanışıyor ve yola devam ediyoruz,burası motorla gelinen son nokta,bundan sonra yürüyoruz,yola devam

Karşımıza bir dere çıkıyor,ve şelaleye yaklaştığımızı anlıyoruz

Gerçekten tam bir doğa harikası bir yer,hani derlerya hiç el değmemiş işte öyle bir yer burası
Tabi biraz engellerle karşılaşıyoruz ama bu zorluklara değeceğine inanıyoruz

Burada biraz dileniyoruz ve temiz olan bedava havayı ciğerlerimize çekiyoruz,tek kelime ile harika bir yer burası

Ve hedefe ulaşıyoruz,MUHTEŞEM bir manzara bizi karşılıyor ve ben adını hiç duymadım bugüne kadar bu şelalenin fahri kardeşime soruyorum bir adı varmı bu şelalenin! Oda bilmiyorum diyor ama tekeciler köyünü hemen alt tarafında olduğu için tekeciler şelalesi olabileceğini düşünüyoruz,TEK KELİME İLE MUHTEŞEM!!!

Burada balık tutmaya çalışan kişileri görünce de şaşırıyoruz ,biz buraya ne şartlarla geldik,onlar nasıl geldi bilmiyoruz

Son kez şelalenin resmini çekiyoruz ve dönüşe geçiyoruz

Toprağın dışında kalmış ağaç kökü(ALLAH)ın işi ne şekillere bürünmüş değimli.

Dere boyunda resimleri çekerek motor larımızın yanına doğru gidiyoruz

Buda yeni aldığım fotoğraf makinamın yakın çekimi,güzel resim hoşuma gitti

Okadar yol gezdik karnımız acıktı ve yemek molası

Bu güzel ve harika ortamda n dönüş yoluna geçiyoruz. İstikamet eskişehir

Bu son foto, arkadaşlarla ayrılıyoruz,
Buradan bu güzel ve bir o kadar zevkli geçen bu geziye katılımlarından dolayı MUHAMMER VE FAHRİ
Kardeşime saygılarımı sunuyor ve kendilerine çok teşekkür ediyorum,bir dahaki gezide buluşmak üzere hoşçakalın… -HAYAT GEZİNCE GÜZEL-

Her şey çok güzel de '' Mavi Ayakkabı '' ların sırrını çözemedim...

Güzel gezi olmuş Mesut Abi. Paylaştığın için teşekkürler. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

soa

Türkiye'min her köşesinde saklı bir cennet yatıyor. Tam yol bitti bundan sonra bir şey yoktur dediğin anda karşına cennetten bir köşe çıkıyor sanki

Elinize emeğinize sağlık. Tekeriniz düz bassın.

Mavi ayakkabının sırrı yok normal giymiştimm....

Mesut abicim asıl ben sana teşekkür ederim ellerine kollarina saglik o kadar ugrastin fotograf cektin,foruma koydun ellerin ayaklarin dert gormesin..selamlar saygilar...

Son düzenleme:
2. Memleketim Eskişehir...

İlk fırsatta bende gezicem oraları..

MCV

Elinize yüreğinize sağlık.Çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş.
Havalar bir düzelsede bizde gezmeye başlasak...

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Abi paylaşım için teşekürler. fotoğraf makinenizin marka modelini söyleyebilir misiniz.

Abi sonunda bir adet gezi arkadaşı bulmuşsunuz kendinize :)
Motorlar gitmiyormuydu şelale yanına kadar,birkaç foto için zorlasaydınız biraz :)

Çok güzel bir gezi ve paylaşım yaptınız. Çoktandır şelale görmemiştim şimdi içim ferahladı orada hissettim kendimi. Yolunuz her daim açık olsun inşallah...

mavi ayakkabıların her hangi bir sırrı yok galiba,ama fotoda güzel çıkmış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

Güzel gezi olmuş Mesut Abi. Paylaştığın için teşekkürler. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

teşekkürler ilker kardeşim,aklımdasın! akyakaya geldiğimde sizinle tanışırız inşallah,saygılar...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------

Türkiye'min her köşesinde saklı bir cennet yatıyor. Tam yol bitti bundan sonra bir şey yoktur dediğin anda karşına cennetten bir köşe çıkıyor sanki

Elinize emeğinize sağlık. Tekeriniz düz bassın.
ben teşekkür ederim arkadaşım, senin gezinin yanında bizimkisi hiç kalır,sen bana rehber oldun,nasip olursa 15-16 haziran gibi bende gezeceğim senin gezdiğin yerleri,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

Mavi ayakkabının sırrı yok normal giymiştimm....

Mesut abicim asıl ben sana teşekkür ederim ellerine kollarina saglik o kadar ugrastin fotograf cektin,foruma koydun ellerin ayaklarin dert gormesin..selamlar saygilar...

ben teşekkür ederim muhammer kardeşim ,bana yoldaşlık ettiğiniz için saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Elinize yüreğinize sağlık.Çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş.
Havalar bir düzelsede bizde gezmeye başlasak...

çalıştığım yerde sivaslı bir kardeşimiz var ,sivasın çok güzel olduğunu söyler durur,yakında düğünüvar evlenecek ,inşallah sivasıda görmeyi umuyoruz,gezimi beğendiğin için teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------

Abi paylaşım için teşekürler. fotoğraf makinenizin marka modelini söyleyebilir misiniz.

teşekkürler adm12,fotoğraf makinamı yeni aldım (nikon coolpix l310) kompakt bir fotoğraf makinası,profösyenel makina değil ama yinede benim işimi görüyor,slr bir profösyenel makina almak istedim ama çok para istediler,bu makinayı 340 tl ye aldım,teknosa'dan, saygılar kardeş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------

Herzamanki gibi fotolariniz ilgi cekici:cat:
ellerinize saglik:)

fotoğraflar sadece kişilerin bakış açısı,gerçekten fotoğraf çekmeyi seviyorum,ayrıca sizide ilgiyle takip ediyorum ,saygılar EGE YELİ...

Yukardan aşağıya

6 Dere

7 Dere

26 Papatya

31 Dere

35 Kütük

38 Keçi

63 Şelale

69 Kök

Tabii şelale fark atıyor, malum artık su/tatlı su, kaynak/akarları'na uzaklaşıyoruz:cat:

Abi sonunda bir adet gezi arkadaşı bulmuşsunuz kendinize :)
Motorlar gitmiyormuydu şelale yanına kadar,birkaç foto için zorlasaydınız biraz :)

evet dediğin gibi gezecek bir arkadaş buldum,gerçekten adam gibi birisi,aslında daha önce tanıştık ama hava şartlarından dolayı çıkamamıştık geziye nasip bu güne imiş,motorlarla gidilebilecek en son noktaya kadar gittik,sonrası tabana kuvvet,ama harika bir yerdi,insanın içi açılıyordu,saygılar oyunageldim ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------

Çok güzel bir gezi ve paylaşım yaptınız. Çoktandır şelale görmemiştim şimdi içim ferahladı orada hissettim kendimi. Yolunuz her daim açık olsun inşallah...

teşekkürler beğendiğinize sevindim saygılar...

Fotolar güzel, cbr 125 r yeni kasasını cok severım ama buda felaketmiş ya. Ekipman önemine dikkat çekmişsiniz pantolon ve botda öneririm yok ise dizlikler sizin bel aşşagınızı korumaz. Özellikle mavi ayakkabı yerine bi bot süper olur.

Fotolar güzel, cbr 125 r yeni kasasını cok severım ama buda felaketmiş ya. Ekipman önemine dikkat çekmişsiniz pantolon ve botda öneririm yok ise dizlikler sizin bel aşşagınızı korumaz. Özellikle mavi ayakkabı yerine bi bot süper olur.
değerli yorumuna teşekkür ederim arkadaşım, ben koruma ekipmanıma hep dikkat ederim,cbr 125 o motor satılık ,saygılar kardeş...

mesut abi mükemmel bi gezi resim kalitesi on numara olunca diyecek laf bulamıyorum emeginize sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar