Hayat gezince güzel-10-

Gercekten guzel yerler mesut abi sadece ben burlarin çeyregini gordum o da senin sayende yoksa nerede gorecektim buralari gercekten cok tesekkur ederim

yine harika bir gezi emeğinize tekerinize sağlık.fotolar harika.işaalah bir gün beraber teker çeviririz.

Tekerine sağlık abi güzel yollardan gitmişsin. Paylaşım için çok teşekkürler.

Sayenizde bizde gezmiş olduk oraları. Yüreğinize sağlık :rendeer:

Tek kelime ile muhteşem. Bileğine sağlık. Yalnız dikkat et çoban mehmet pek bi sakat duruyor :D

Çok güzel gezi olmuş hocam. Güzel gezini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Gelecekte belki bir gün seninle birlikte böyle bir gezi yaparız. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Mesut hocam 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş, sunum ve fotoğraflar çok güzel, köpeklerle kedilerin beraber olması ve bunu yorumlamanız çok hoşuma gitti, tren istasyonlarına zaten laf yok, annenizin yemekleri zaten fevkalade, paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
tekerinize sağlık, hoş bir gezi olmuş belliki:) paylaşım için teşekkürler.

Doğayla baş başa olmak her zaman insana huzur ve mutluluk veriyor güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...
teşekkürler poyraz kardeş,doğa bana huzur veriyor,bir nevi kafaya reset atıyorum,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------

Güzel gezmişsin raporda on numara eline ayağına sağlık.
Mağaraları çok merak ettim. Bir gün gelirsek artık rehberliğini talep ederiz :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
siz gelin buralara, ben size rehberlik etmekten zevk duyarım,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

Hocam sizinle bir gün tanışmayı çok isterim.
Gittiğiniz yerlerden ben tek başıma bisikletle gitmiştim ama ben dsi nin park baraj karışımı mekanından geri dönmüştüm tabiki.
Dsi nin parkınıda gezseymişsiniz keşke bayır aşağı güzel bi yürüyüş yolu var akıllara zarar...
Off neyse daha yazdıkça gezesim geliyor ben en iyisi burda kesiyim:)
bir gün tanışır ,bende sizin değerli fikirlerinizden faydalanırım,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Güzel gezi olmuş. Fotoğrafları kim çekti? Bir de motorun markasını öğrenebilir miyim?
motorum cbf150, fotoları tripot yardımıyla ben çektim,teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

güzel bir gezi olmuş,teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.:king:
eskişehirden'de size selam olsun sayın abim,ben teşekkürederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------

Hocam harikasın, paylaşımın için teşekkürler.. ( Çoban Mehmet'in birazcık haklılık payı var gibi hocam ne dersiniz :) )
teşekkürler muzaffer bey,çoban mehmet sonuna kadar haklı ama ne yapalım, gezmek duygusu mantığın önüne geçiyor bazen,saygılar...

Sayende oralarida gorduk saol abim eline motoruna saglik :)

SENDE SAĞOL, BU SAATTE BANA İLETİ YAZIYORSUN, SAYGILAR...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:06 ----------

Mesut hocam elinize yüreginize kaleminize saglık paylaşım için teşekkürler :rendeer:
teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------

Kardesim emegin icin tesekkurler guzel gezi olmus plakanda guzelmiş 26 tl :)
teşekkürler kardeş plakam da tesadüfen 26 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş,o yollardan gitmek gerçekten çok keyif verir:)

evet o yollardan gitmek çok keyifli idi,öyle olmasa zaten gitmezdim oralara,aslına bakarsan tek tabanca oralar tehlikeli bile olabilir.saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------

yine harika bir gezi emeğinize tekerinize sağlık.fotolar harika.işaalah bir gün beraber teker çeviririz.
neden olmasın birgün belkide beraber teker çeviririz,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

Tekerine sağlık abi güzel yollardan gitmişsin. Paylaşım için çok teşekkürler.

yollar güzeldide hava biraz soğuktu ,eee ne yapalım gülüseven dikenine katlanır,saygılar arkadaşım...

Sayenizde bizde gezmiş olduk oraları. Yüreğinize sağlık :rendeer:
teşekkürler cesur 509,önemli olan sağ salim dönmek ve ALLAH tüm motorcu arkadaşlarıma kaza göstermesin saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------

Çok güzel gezi olmuş hocam. Güzel gezini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Gelecekte belki bir gün seninle birlikte böyle bir gezi yaparız. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
neden olmasın ilker kardeş ,bir gün bir araya gelir birlikte teker çeviririz.

Mesut hocam 10 numara 5 yıldız bir gezi olmuş, sunum ve fotoğraflar çok güzel, köpeklerle kedilerin beraber olması ve bunu yorumlamanız çok hoşuma gitti, tren istasyonlarına zaten laf yok, annenizin yemekleri zaten fevkalade, paylaşım için teşekkürler
vay benim, gezilerini severek takip ettiğim değerli motorcu kardeşim,bende senin bu değerli yorumuna teşekkür ederim,saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi yapmışsınız.. Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar