Hayırlı olsun arkadaşım. Umarım motorunla güzel günler geçirirsin :rendeer:
sLm kardeşler
hayallere dokunmak dedim ya işte yıllarca bir naked bike bi streetfighter hayaliyle yandık
nasip bu zamanaymış 2 hafta önce '93 model bir Suzuki GS500 sahibi oldum
allah herkese hayalindeki motora kavuşmayı nasip etsin...
kazasız belasız keyifli sürüşler tekeriniz düz bassın...
** ee sercanı GS500 yolunda yalnız koymak olmazdı herhalde![]()
valla cok saglam duruyor, bi artist tipi var.. 93 model diyosun ama hic gostermiyor... Ajda Pekkan gibi bi sey yani... planim 1 haziranda İzmir de olmak 3-4 u gibi de Bodrum a geri donmek.. bulusalim derim.. ne dersin?
senin makina acaip hosuma gitti... senin arkadas bi de benimkine el atsin...
kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegiyle...
valla cok saglam duruyor, bi artist tipi var.. 93 model diyosun ama hic gostermiyor... Ajda Pekkan gibi bi sey yani... planim 1 haziranda İzmir de olmak 3-4 u gibi de Bodrum a geri donmek.. bulusalim derim.. ne dersin?
senin makina acaip hosuma gitti... senin arkadas bi de benimkine el atsin...
kazasiz belasiz guzel gunler gecirmen dilegiyle...
hocam motorun cok güzelmiş.güle güle kullan,sağlıkla huzurla.
ben de gs 500 fanatiğiyim.almışken temiz üst model alayım diyorum ama 2000 sonrası modellerinde acayip bi iticilik var.
mecbur 2000 ve altı model alacam veya 2004 alıp eski tip depo at eğeri şeklindeki oturak ve drenajlar ile değiştirecem.
eskiden cbr beğenirdim.ama uzun araştırmalarım ve kıyaslamalarım sonucunda gs 500 e karar verdim.ve bu motorun 2000 ve altı her resmini gördüğümde içim cız ediyor:wiinkk:
bu arada senin motor 93 model.çalışması, motor ritmi, ateşlemesi hakkında bilgi verebilirmisin.yorgunluk varmı yani. gönül rahatlığıyla 500km yola gidebilirmisin?
tekrar hayırlı olsun.sağlık ve huzurla...