hayır cünkü almıstım ve tekrar alıcam durmak yok yola devam=)))
İStediğiniz motoru alın belli bir süre sonra bayıyor,sıkıyor inanın insan hep daha fazlasını istiyor hep...şuan bende hyo gt 250 ve yamaha dragstar 650 var 1000 rr ımda oldu inanın hevesiniz geçiyor..yada benim için öylee... :mrgreen::mrgreen:
şimdi bekliyorum mecvuren çoçuk bi olsunda ondan sonra daha yaşım 18 daha neler görcez allah büyük
yok ya ne üzülücem iyi kötü bişeyler almışık bali hep hayallerin gerçek olmasını isteriz, ya gerçekleştirdiğimiz şeyler hayal olsaydı bi de bu yönünü düşünün.:wiinkk:
işte o benim lanet olsun yaa ucuz bi cross buldumm olmaz dediler sonra scooter al dediler bu seferde onlarla çok kaza yapıyolarmış dediler benim motor yalan oldu parada hazırşurda babasından motor isteyenleri görüyorumda imreniyorum...
baba motora onay vermiş bide motor almak için para istiyolar yuh !!!
çalışıp kazanın kendi motorunuzu kendiniz alın...
kendi parasını kazanıp , parası oldugu halde sırf aileden onay alamadığı için motor sevdasını yaşayamayanlar var biliyorum...
yada ailesiyle motor yüzünden tartışanlar kavgalı olanlar var...
para bi şekilde çalışılır kazanılır biriktirilir...ama aile desteği herşeyden daha önemli bence...
arkadaşlarımdan gördügüm kadarıyla aile onay vermedimi huzurunuz kalmıyo evde sürekli soğuk rüzgalar tartışma...motordan soğuyosunuz resmen...