hayalinizdeki motoru alamıyacagınız için çok üzüldünüzmü

İlk kredi çekmek istediğimde banka istediğim tutarda kredi vermemişti, ne moralim bozulmuştu.. Neyseki 2. denememde almıştım krediyi.:)

İStediğiniz motoru alın belli bir süre sonra bayıyor,sıkıyor inanın insan hep daha fazlasını istiyor hep...şuan bende hyo gt 250 ve yamaha dragstar 650 var 1000 rr ımda oldu inanın hevesiniz geçiyor..yada benim için öylee... :mrgreen::mrgreen:

madem hevesini aldın hazır bende dragstar arıyorum...gel sat şu dragstarı bana... :cherry:

ben ilk defa arkadaşımın r6'sına binmiştim, ilk binişimdede düşüyodum zaten:) neyse. Sonraları sürekli binmeye başladım artçı olarak ve bende almalıydım her yerde görüyodum ve her defasında içim gidiyodu. Üniversitelerde work&travel diye bir program var motor alabilmem için gereken parayı ancak ordan toplayabilirdim ama ailem tabiikide izin vermedi:pr: Bende work&travel'a katılmak için iş aramaya başladım, evdekilerede söyledim ben iş buldum okuldan sonra çalışcam diye tabii öyle olunca evdekiler sen dersine çalış biz parayı veririz dedi:) Sonra alaskaya gittik 4 arkadaş orda her türlü işi yaptım. Günde 18-20 saat çalışıyoduk üstüne gece bide dışarıya çıkıyoduk:mrgreen:
Neyse 3 ayın sonunda parayı biriktirebildim şimdi heryere motorumla gidiyorum yakında şehir dışınada gitmeye başlıycam inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim için motor yeterli aslında marka model pek önemli degil di..sadece bana ait istediğim zaman çıkıp gezeceğim yıkayabileceğim anahtarını cebimde taşıyabileceğim bi motorumun olması yeterliydi..6 yıl boyunca motor almaya çalışmıştım..ve en sonunda alabildim ve motoru aldıktan sonra eve motorla geldim..anamın babamın haberi de yoktu görene kadar..alışıyolar tabi bi süre sonra..aslında onların da çok hoşuna gidiyor bana kalırsa..ama belli etmiyorlar..ana yüreği işte..ne diyeceksin..hala ''motor'' deyince bi duraksıyo..:)

yok ya ne üzülücem iyi kötü bişeyler almışık bali hep hayallerin gerçek olmasını isteriz, ya gerçekleştirdiğimiz şeyler hayal olsaydı bi de bu yönünü düşünün.:wiinkk:

herkesın aklında bir 600RR oluyordur,
veya her çocuk gibi ABİ BU KAVAZAKİMİ lafından kalma,
''ben kavazaki alcam büyüyünce''
diyorlardıryaa,

sonrasında bütçesine göre motor alır,
çok az bı sınırdaki kişiler her zaman istediklerine sahip olurlar,
en azından ben çoğunlakta olandandım,

ilk zamanlar MZ 'im olsun istemiştim ve ilk onu aldım:D
sonrasında mınsk(oda saolsun bı abım vermıştı 4 ay kullandım ve teslım ettım,
Sonrasındaa Kanuniyi aldım,

Yanı Kısaca Aklımdakı Motorlara Sahıp Oldum Hep,
ama adı üstünde HAYAL,
HAYALIM ZX-6R ama duyduğum kadarı ile fazla narin makıneymış,
o nedenle sanırım imkanım oldugu zamanda onu almama,
o kadar narın olamam çünki,
yollardan ne çıkacagı bellı olmuyor,
onca derın çukur var...

şimdi bekliyorum mecvuren çoçuk bi olsunda ondan sonra daha yaşım 18 daha neler görcez allah büyük

Geçen sene bu zamanlar scooter almak isteyen ablama "Manyak mısın kızım motora mı binilir hiç" diyen ben, şimdi deli gibi havalar düzelsinde motora atlayıp gezeyim diyorum.

Bende şimdiye kadar ne aldıysam hep kendi birikimlerimle aldım. İlk bisikletim, patenim, ilk arabam ve tabiki ilk motorum.

Geçen yıl arabamı satıp evlilik hazırlıklarına bütçe ayırdığımda motor sevdası düştü içime birden. Kendi kendime ben motor almalıyım diyordum. Hayalimde hep bir cruiser sahibi olmak istiyordum ve nihayetinde ilk başlangıç için bence uygun bir cruiser aldım. İleride imkanım olursa (ki olacaktır) bir Harley, yada Indian almayı çok isterim. Gerçi kafama koyduğum şeyi mutlaka alırım ben. Ama o hedeflerden önce ev almam gerekiyor, o zamana kadarda GV 250'im, benim yavrukuşum bana eşlik edecek.

Arkadaşlarında dediği gibi aile desteği gerçekten önemli, yoksa motordan bile soğuyorsunuz. Benim ailem motor konusunda pek bişey demedi, beni biliyorlar öyle sürat sevmediğimi ve akıllı uslu kullanacağımı bildiklerinden herhalde. Ama nişanlımın onayını almam, epey vaktimi aldı.

Sonuç olarak allah herkese gönlündeki motora kavuşmasına yetecek çalışma ve imkanı verir inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ya ne üzülücem iyi kötü bişeyler almışık bali hep hayallerin gerçek olmasını isteriz, ya gerçekleştirdiğimiz şeyler hayal olsaydı bi de bu yönünü düşünün.:wiinkk:

süper bakış açısı,tebrik ederim.:cat:

Bardağın dolu kısmı hesabı.

şurda babasından motor isteyenleri görüyorumda imreniyorum...

baba motora onay vermiş bide motor almak için para istiyolar yuh !!! :)

çalışıp kazanın kendi motorunuzu kendiniz alın...

kendi parasını kazanıp , parası oldugu halde sırf aileden onay alamadığı için motor sevdasını yaşayamayanlar var biliyorum...

yada ailesiyle motor yüzünden tartışanlar kavgalı olanlar var...

para bi şekilde çalışılır kazanılır biriktirilir...ama aile desteği herşeyden daha önemli bence...

arkadaşlarımdan gördügüm kadarıyla aile onay vermedimi huzurunuz kalmıyo evde sürekli soğuk rüzgalar tartışma...motordan soğuyosunuz resmen...
işte o benim lanet olsun yaa ucuz bi cross buldumm olmaz dediler sonra scooter al dediler bu seferde onlarla çok kaza yapıyolarmış dediler benim motor yalan oldu parada hazır :pr: hala da duruyo bi tamam deseler offf offff

düzenli bi işiniz olsun herkes alabilir çok bişi değil motosiklet bak ben şimdi sattım motoru typer için para biriktiyorum 30 kagıt yazık değilmi bana :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar