Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ışıklarda hava atmak için gp800
gezilere gitmek için burgman 650
dağa bayırda karda filan kullanmak için hondanın modelinin hatırlılamadığım 800 lük atv si vede yanında 4 tane çivili lastik inş bunlar olursa varya offfff
2003 model africa twin(zaten en üst model 2003 yılı.daha üstü yok)
honda shadow 750cc ACE(bu son model olursa iyi olur)
bunların arasına birde süpermoto eklersek 10 numara olur.
yamaha xt 660 x yada honda cbf 600 hornet altın sarısı ama benim için en uç nokta gonlumun ve hayallerimin sultanı 2009 yzf R6s siyah (2005 e kadar uretilen eski kasalardan) off offf abi dertlendim yine yaaar:
honda cbr 600 rr tek hayalim eğer allah nasip edipte askerliğimi yapıp tek parça olarak teskeremi alırsam ikinci el bi tane almayı düşünüyorum ha oda olmazsa bi tane 200 250 cc arası bi kros motor almayı planlıyorum marka farketmez yani sonuç illaki bi motor üstünde olacam
ilk önce bana dünyayı gezmek için bi goldwing , çamurlu havalarda balığa gitmek için bi crf 450, otobanda gitmek için hayabusa, şehir içinde gezmek içinde bi x9 iyi olurdu walla amma halay kurmuş be :salut:......