Bütün itibarını kaybettin gözümde...
Hakkında yapılanlara çok kızmıştık...
Demiştik ki helal olsun ..İşte bu demiştik....
Neyse...
Akşam akşam .....r:
kesinlikle katılıyorum..ne kadar da çok kızmıştım o köylülere geri kafalı insanlar diye..belki de günahlarını almışım adamların...belki de işin içinde başka şeyler de vardı..orasını biz bilemeyiz ama bildiğim bişi var:
önce sen beni araştır falan lafları hiç hoş değil..sen kimsin de biz seni araştıracağız?yaşam koçu olduğun için mi?yaşam koçu ne iş yapar allah aşkına önce sen bize mesleğini bari anlatta bilelim ne iş yaptığını sonra belki milleti daha iyi kandırırsınız ne dersin?yok böyle ortamlarda herşeyi konuşmuyoruz yok herşey açık konuşulmaz yok haksız kazanç olur..daha şeffaf olamayacak kadar karanlıksanız o zaman nasıl haklı ve %100 kazanç sağlıyorsunuz?
sonra arkadaşlar gözü açık olunca, işin içinden çıkamayınca gelsin topic silinsin falan..halbuki abi tamam seni face'den ekleyelim ne kadar istiyorsan verelim deseydik hiç topic silme başvuruları olmayacaktı..
ayrıca senin işine gelmeyen konuşmalar yapılıyor diye buradaki insanları cahil yerine koyman da senin ne kadar cahil olduğunu gösterir bence..buradan ben dahil yorum yapan motor sevdalısı insanların tahsil ve kültür durumunu biliyormusun?
son olarak ne diyeyim,harbiden crazy bir durummuş bu olaylar,yakışır..