Hayalindeki Motoru ALMAK ÇOK KOLAY :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar hepinizin hala hayalinde almak istediği ancak bütçesi sebebiyle alamadığı daha öncelikli şeylerden dolayı sürekli ertelenen motorlarımız vardır ve hep içimizde bir yerler buruk kalır...Ama artık bunun böyle olmasına izin vermemek için çok güzel bir fırsat var dostlarım ben bu fırsatı değerlendirdim ve hayalime çok çok çok yaklaştım... Gelin sizde bu hayalinizi gerçekleştirin haydi alalım şu motorları... :cherry: Arkadaşlar hayallerini gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar bana mesaj ile geri dönsün lütfen :)

Merhaba arkadaşlar hepinizin hala hayalinde almak istediği ancak bütçesi sebebiyle alamadığı daha öncelikli şeylerden dolayı sürekli ertelenen motorlarımız vardır ve hep içimizde bir yerler buruk kalır...Ama artık bunun böyle olmasına izin vermemek için çok güzel bir fırsat var dostlarım ben bu fırsatı değerlendirdim ve hayalime çok çok çok yaklaştım... Gelin sizde bu hayalinizi gerçekleştirin haydi alalım şu motorları... :cherry: Arkadaşlar hayallerini gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar bana mesaj ile geri dönsün lütfen :)
TİTAN saadet zincirimi kuracaz :D:D:D:D:D:D
sadece aklıma bunu çağrıştırdığı için yazıyorum şahsına söylemiyorum kızma :D

Madem boyle birsey var hocam , yaz da herkes faydalansin konunun etinden sütünden de :)))

hayalimdeki motor yan komşunun kapısında zincirle bağlı.....zinciri kopardım mı aha da ulaştım ...:)

bu iş netvork marketing işine benziyor gibi.başlangıç onu anımsatıyor sanki

Beyler :) Benim Mesleğim Sermaye Piyasası YATIRIM UZMANLIĞI ( spk lisansnlı ) Titan denilmiş titan diyelimki ? senin cebine para girecekmi arkadaş ? evet girecek o zaman titan olmuş olmamış gerisi bizi ilgilendirmez.

Network işi olsa diyelim ki diyeceksiniz of cok zor iş durmadan çalışıcaksın... peki hangi çalıştığımız işte bize durduğumuz için para veriliyor söylermisiniz ? çöpcü olsanız bile sokakları süpürmesseniz haydi baybay derler yollarlar.

Sadet zinciri Yok , İsteyen çalışır kazanır istemeyen kazanmaz bu kadar basit Ama kazanan adammı görmek isdiyorsunuz size Bir isim vereyim :) Tek Teker İmam TARIK BALKI .... araştırın beyler nelere sahip olduğunu görün :) Bende bir Yatırım Uzmanı oalrak söylüyorum önerdiğim İşi yapmamak benim Yatırım işime bile aykırıdır :) çünki %100 kar sağlayan bir iş yapılmassa aptallıktır... Saygılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar