Hayabusacı Kırık Polis

Avrupada biryer tabi burası.Bide bizde aynı haraketi yapanı düşünemiyorum.İlk önce arabayla bir dokunmaya çalışırlardı sonrada,"bakalım bu ileri kurşundan daha hızlı gidebiliyomu?" bilimsel testini uygularlardı:cherry:

Avrupada biryer tabi burası.Bide bizde aynı haraketi yapanı düşünemiyorum.İlk önce arabayla bir dokunmaya çalışırlardı sonrada,"bakalım bu ileri kurşundan daha hızlı gidebiliyomu?" bilimsel testini uygularlardı:cherry:
Ewet avrupada hollanda'daymış.Gerçektende biz bi test yapardık heeralde:cherry:
motorun hayabusa olduğunu nerden anladın:silent:

bu linki hollandadaki dayıolu verdi adam haberlerde filan çıkmış sordum motor neymiş diye hayabusaymış dedi.

Arkadaşlar bu araç 100 km ile dahi gitmiyor, çevredeki ağaçlara ve altından geçtiği köprüye bakın lütfen, iddia edilen hızdaki aracın normalde bu nesnelerin yanından jet hızıyla geçmesi gerekir.

edy

Arkadaşlar bu araç 100 km ile dahi gitmiyor, çevredeki ağaçlara ve altından geçtiği köprüye bakın lütfen, iddia edilen hızdaki aracın normalde bu nesnelerin yanından jet hızıyla geçmesi gerekir.

kamera çekimlerinde öyle yavas gidiyormuş gibi gözükür. ağaçlara aldanma. kamera sanide nekadar çok kare çekebilirse okadar daha hızlı gidiyormuş gibi olur. kameranın kalitesiyle alakalı. motosikletlere genelde çok kaliteli kamera monte edilmez.

bizim burda o hızı yapacakyol yok bide o motor hızlı gitmiyo gibime geldi

kamera çekimlerinde öyle yavas gidiyormuş gibi gözükür. ağaçlara aldanma. kamera sanide nekadar çok kare çekebilirse okadar daha hızlı gidiyormuş gibi olur. kameranın kalitesiyle alakalı. motosikletlere genelde çok kaliteli kamera monte edilmez.
ewet aynen öyle oluyor yandan çekerken nasıl hızlı gittiği görünüyor zaten:cat:
bizim burda o hızı yapacakyol yok bide o motor hızlı gitmiyo gibime geldi

konyada ankara yolu orada 400 e bile çıkarssın tabi çıkabilirsen dümdüz hiçte tali yol yok.@edy nedenini yazmış "neden hızlı görünmüyo".

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar