o değil de gece milletin kafalar çok iyi heralde son 5 mesaja yarıldım ahahahaha
arkadasım sen heralde turkiyede yaşamıyosun, biz zaten 312 kısmına değil hikayenin geri kalanına inanıyoruz.. Ister inan ister inanma 2 sene önce ehliyetim yokken, bizim buraya jandarma bakar komutanın biri motorumu alıp 5 dk boyunca sahilde yunuslara hava atıcam diye tur atmıstı..
benzer birkac olay daha var ama neyse,
sence dusun bakalım bunu yapan onu yapamazmı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------
ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum..
ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.
hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.
bu daha ii bence![]()
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.
bu daha ii bence![]()