Hayabusa bu..Radar cezası vız gelir..!

Öyle kıytırık motosikletle radara girersen cezayı yersin..Hayabusa ile girersen hiç bir şey olmaz..:) İtiraf.com'dan bir Hayabusa ve radar itirafı...:bounce:

Aydın-İzmir otoyolunda hız limitini aştığım için gişe çıkışında ceza yiyorum. Memur makbuzu keserken telsizden bir anons geliyor:''Kırmızı motosikleti alın, kırmızı motosikleti alın, o ne yaa hız 312 kilometreee...'' Kırmızı motosiklet geliyor, durduruyorlar.

Memur soruyor. ''Ya hakkatten bu 312 yapıyor mu?'' Delikanlı:''Evet memur bey, Hayabusa bu, daha fazla da yapıyor!'' Memur:''Göster bakayım lan!'' diyerek yedek kaskı giyiyor ve yola çıkıyorlar. Merakla gelmelerini bekliyoruz. Bir süre sonra geliyorlar.

Polis: ''Ya 10 dakikada Torbalı kavşağına gidip geldik haa,vay bee...'' diyor, çocuğu öpüp, ''Sana ceza yok lan zi..di, yavaş git bundan sonra haa!'' deyip gönderiyor. Biz de arkasından alkışlıyoruz zi..diyi!

(itiraf.com'dan alıntıdır.)

http://www.itiraf.com/hepsi/0/1/

imkansız boyle birsey.anons geçildikten sonra mutlaka işlem yapılması gerek.tabi polisn kaybedek birseyi yoksa...bilemem

güzel beğendim,
bundan 1 ay önce 3 arkadaş akşam saat 9 civarı sarıyerde polisler çeviriyor,
ben evrakları çıkarırken arkadaşlarla yaklaşık 6 polis başlıyor muhabbete sonra 2 si geliyor yanıma, hadi sende takıl peşlerinede biraz gaz ver sesi dinleyelim diyorlar...

312 kısmı sallamıştırda gerisi doğrudur gibime geliyo..

Not: Hayabusayı bilmiyomusun diyen arkadaşlar,
benim ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum...

Son düzenleme:
güzel bi anı , benim arkaaşımıda polis durdurmuş bakmış göstergeye 300 yazıyo inanmamış bunu yapıyomu diye sormuşyapıyo tabi yapmazmı demiş zanetmiş ki ceza yazmicak ama nafile cakmış radardan cezayı ..:mrgreen:

ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.

hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.

walla benim 600 rr ım yok yapcam hız 100 bilemedin 110 o bile cezayı yiyiyo 600e ne gerek varki di mi:queen:

ben bu ülkede olan herşeye inanırım tr de herşey mümkün......hiç şaşırmamak gerek...

ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.

hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.

arkadasım sen heralde turkiyede yaşamıyosun, biz zaten 312 kısmına değil hikayenin geri kalanına inanıyoruz.. Ister inan ister inanma 2 sene önce ehliyetim yokken, bizim buraya jandarma bakar komutanın biri motorumu alıp 5 dk boyunca sahilde yunuslara hava atıcam diye tur atmıstı..
benzer birkac olay daha var ama neyse,
sence dusun bakalım bunu yapan onu yapamazmı??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------

hayabusayı hıcmı arastırmadın ? 340km hızı var o motorun hemde ole kesın ve net olarak

ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum..

bence %100 gerçektir. Türkiye özgürlükler ülkesi gitsin o hızı amerikada yapsın her köşe başında radar. adamlar motor alır 1000 cc son hızını bile göremez, burda karayolunda duran aracı gör 2 dk sonra trafik sonra gazla gazlaya biliyorsan. :cherry::cherry::cherry::queen:

ben de Bandit'le 380 yaptım ne var,
salla sallayabildigin kadar,
ispat ederim, yedek kaskı alıp binin motora, 10 dakkada Torba, 20 dakkada Çuval kavsağına atarım sizi

adamlar gidon kamerası koydu orda gozukuyordu . Ben hız pisti olmadıkça o süratlere çıkacak kadar gerizekalı degılım . Çıkanlara da saygılarımı sunarım

10 dakıka da teneşire , 20 dakikada imamın kayığına geri kalanı da kör kuyuya atarsın anca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar