- Konu Yazar
Yılların hayalini sonunda gerçekleştirdim ve hayabusa benim için haya(L)busa olmaktan çıktı.
Teşekkürler...Allah kaza bela versin..Hayırlı olsun
Ahh R1 ahh:cherry:
Amin.Allah razı olsun.hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Ahh cbr 600 rr ahhh![]()
Sağolun...Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan![]()
Elbette değil Allah ömür verdikçe,tabi paramız da oldukça yükselmeye devam.hayırlı olsun....
250r
gsr
en sonunda hayabusa...
bu son noktamııı
Teşekürler...Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan. Ah desmosedici ah :cherry:
Sağol abicim.maşallah...kazasız belasız...
Hep 2 katının 100cc fazlası alıyorum.KEmalettin bu Gidiş Nereye BÖyle Dostum ? GTR 250 gsr 600 gsxr 1300![]()
Allah kaza bela versin..Hayırlı olsun![]()
Tekrar teşekkürler...Buradan da Maşallah diyelim,
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.:cat:
Amin.Darısı başına.Bunu dua'dan sayarsın herhalde.:cat:Geçekten çok güzel . Allah kaza bela vermesin. Dua et de biz de alalım.:queen::rendeer:
Zibil=tezek nam-ı diğer hayvan pisliği.Teşekkürler.zibil gibi makinahayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim.Harika bir motor..
Güle güle kullan..
Kazasiz belasiz.
Tekerin hep düz bassin arkadasim
Hayırlı olsun :rendeer: Güle güle kullan kaç model acaba :silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
Sen ne yazdığının farkındamısın :cyclopsan
İnşallah en yakın bir zamanda kan akıtma değilse bile bir sadaka vermeyi düşünüyorum.Aldım kabul ettim duanı . Amman bir sadak vermeyi ya da kan akıtmayı unutma.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
2001 model demişsin, temiz duruyor. Kapalı garaj motorumu. Km si düşükmüydü. Gerçi öyle olmasa almazdın. Bu ss motorlar da 2 . el de temizini bulmak zor diyorlar , bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Benim makina da acizhane 1100 cc. ama işte gönül de tek motor yatıyor hayabusa tabiki. Gerçi yaşıma da yakıştırmıyor bir çok arkadaşlar ama ahdım var ölmezsek İnşaallah. :queen: Nasıl olsa kask ın için de ak sakalarımı kimse görmez.:queen:![]()