Allah kaza bela versin..Hayırlı olsun
Ahh R1 ahh:cherry:
Teşekkür ederim.Sizin bağlantıda bir sorun olsa gerek.Hayırlı olsun kaza bela görmeyesin insallah! Resimleri göremiyorum :S
Teşekkürler.Hayırlı olsun.. Kazasız belasız sürüşler..
İnşallah.Teşekkürler.Hayırlı olsun darısı bizim başımıza
Sağolasın.hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler hayabusa benimde hayalim :mrgreen:
Teşekkürler.anam anam motora bak yaaamaşallah dim de..Kazasız belasız sürüşler..
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim....benim için hala hayalbusa...:queen:
Herhalde öyle demek istedi:silent:Vermesin demek istedin herhalde. :cherry:
Teşekkürler.hayallerinden ayrılmaman dileğiyle...
hayırlı olsun... tabanca gibi mubarek....
İnşallah.Sağolasın.hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inş
O kadar sürüp de bunları yaşayacak zamanım olmadı.Hayırlı uğurlu olsun maşalahı var motorunun hadi darısı bizim başımıza sende F16 ya*Birşeyi çok merak ediyorum Hayabusa kullananlar yanınnızda gaz açmaya çalışan oluyormu hai komtan edasında mı gidiyorsunuz yolda?
*(F16 dan sonrada aya kadar yolu var)
Hiç sorma valla çok içim acıdı o '08 busa'ya.bir arkadaşımız çaldırıyor , bir arkadaşımız satın alıyor.
bir seviniyor , bir üzülüyoruz. duyguseli.net mübarek
KEMALETTİN allah kaza bela vermesin inşallah doya doya 1000Ersin abi
Teşekkürler.Kemalettin ne yaptın ya? Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Keyifli sürüşler. Msn de yoksun bu aralar. Hayabusa alınca. HAyabusa_kemalettin@ uzantılı bi adres bi aldın yoksa?
Keyifli sürüşler:rendeer:
İnşallah alırsın kardeşim.Teşekkürler.abimsin be hayırlı uğurlu olsun ALLAH tekerini yerden ayırmasın.insallah bende yaza kadar bi 600RR alacam...
Sağol.Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun 300 km/h aşağısını kabul etmiyoruz.
Allah razı olsun sağolasın.Kazasiz belasiz bol kmler Hayirli olsun
Sağol abi.dostum hayırlı olsun kaza görmeyesin
Biliyorum.vay abi hayırlı olsun yanlız biliyosundur ben yinede söyliyim altındaki motosiklet öyle böyle bişey değil cok dikkat et..