Havran Motor Dostları "ŞIP ŞIP BABA" Aktivitesi

Bu Havran Motor Dostları Bir Alem.
En ufak bir mazeretten hemencecik bir organizasyon yapıveriyorlar.

Balıkesir ziyarettinden Çanakkaleye dönerken şöyle bir Havrana uğruyayımda Havranlıların hal hatırlarını sorayım dedim.
Kardeşim adamlar kıvılcım arıyorlarmış.
Vay hocam gelmiş. Hoş beş selam sabah.
-Sen de uğramazsan bizi kimse aramıycak. Muhabbet olmuycak dediler.
-Hadi hocam toplan "ŞIp ŞIP BABA" :cherry:
-Yav ne bu "ŞIP ŞIP BABA":pale:
-Gidelim görürsün.:cherry:
Hani Necdet Hoca diyordu ya "Motorcu dediğin bir motora biner, birde homini gırtlak gider":queen::queen::queen:

İşte Havran Motor Dostları Kıştan haraketsiz kalmanın acısını bu kısacık ziyaretimi fırsat bilip bir kıvılcım gibi
kullanıp ŞIP ŞIP BABA Antep sofrası dolaylarına haraket ederek aktiviteye dönüştürdüler.:queen::queen::queen:

Benim çok hoşuma gitti. :bounce:
Havranlı Motor dostlarının rızasınıda alarak bu güzel güzergahın ve beldenin Diğer Motosiklet Net üyelerine
Motosiklet tutkunu arkadaşlarında bilmesinde fayda olduğunu düşünerek,
onlarında buralara yolu düştüğünde böyle bir güzellikten faydalanmalarını
istedim ve bu konuyu açtım. Bunu sizlerle paylaşmak istedik.
Beğeninize sunuyorum.

Yolunuz Edremit e düşerse Edremitten Akçay istikametine giderken KADIKÖY beldesinde iken Yol kenarındaki Tahtalı Minareye
gelmeden sağa dönün "ŞIP ŞIP DEDE" diye sorarsanız yolu gösterirler. Dağlara doğru devam edin tabelalar sizi götürür.
Birazda resimlere bakalım.

İşte göreceğiniz tabelanın birisi bu

ŞIP ŞIP BABA Antep Sofrası burası

Bu da "ŞIP ŞIP BABA" türbesi hikayesi var. Ama ben anlatmayayım.

İşte masa üyeleri Havran Motor Dostları Onursal Başkanı Ahmet hoca gurubu Organize ederek bu günkü
aktiviteyi yaptı. Ne yazıki Esas Başkan Necdet hoca son anda mazereti dolayısıyla guruba katılamadı.
Doğal olarak iş Onursal Başkana kaldı.

Sol tarafta Edremit ayaklarımız altında

Siparişler Efendim. Arka planda Kadıköy

Onursal başkan Ahmet hocam tanıtım konuşması

Arkaplan Kadıköy

Buranın sipesyali Lahmacun muş. Gerçekteen güzel tat.

bizde gelince bizide orada misafir ederler artık değilmi yoksa siz ne var ne yok yuttunuzmu :queen:

harika valla yemınle azımın suları aktı o ne güzel ayrandır yahuu... Ellerinize sağlık fotoğraflar bir harika :rendeer:

bizde gelince bizide orada misafir ederler artık değilmi yoksa siz ne var ne yok yuttunuzmu :queen:

:queen:Olurmu yaw Tabiki misafir baş tacı.:queen:
geleceklere de yutulcak bişeyler bıraktık. Korkmayın herkese yeter:queen::queen:

harika valla yemınle azımın suları aktı o ne güzel ayrandır yahuu... Ellerinize sağlık fotoğraflar bir harika :rendeer:

Teşekürler dostum. Resimlerle de olsa sizinle paylaştığımıza sevindim. Amacımız imrendirmek değil. Sadece oraları tanıtabilmek güzellikleri paylaşabilmek.
Tekrar teşekkürler:rendeer:

Son düzenleme:
biz misafir değiliz abi aile üyeleriyiz RAHMİ dedem aç kalmasın yeter :p

Küçük bir yanlış anlama nedeniyle aranızda olamadım. Havran Motor Doslarına yakışan bir gezi olmuş yine.Her zamanki gibi motor sürerken kaybettiğiniz enerji almışsınız ama künefe yada baklava tabaklarını göremedim.
Parola :Motor sür GİT,homini gırtlak ,YE motor sür,DÖN.
RADARA DİKKAT!!!!!!!!!!

Küçük bir yanlış anlama nedeniyle aranızda olamadım. Havran Motor Doslarına yakışan bir gezi olmuş yine.Her zamanki gibi motor sürerken kaybettiğiniz enerji almışsınız ama künefe yada baklava tabaklarını göremedim.
Parola :Motor sür GİT,homini gırtlak ,YE motor sür,DÖN.
RADARA DİKKAT!!!!!!!!!!

Teşekkürler. Eksikliğin hissedildi.
Bu radar konusunda gerçekten dikkatli olmak gerekiyor!
Adamı hasta ediyor.:queen::queen::queen:

tam bana göreymiş parolanız :cherry: güzel gezi olmuş demek ordada bir kadıköy varmış...

sebahattin hocam fotoğraflar için teşekkürler, bu aktivite şöyle kısa yollu bir şey oldu ama inşallah önümüzdeki günlerde daha kapsamlı gezilerde birlikte olmak dileğimizle. Havran Motor dostları adına İbrahim Hoca.

Teşekkürler. Eksikliğin hissedildi.
Bu radar konusunda gerçekten dikkatli olmak gerekiyor!
Adamı hasta ediyor.:queen::queen::queen:

Ayın 13'ünde 90 km hızla radara girersen hastada olursun cep kanseri de .Arkadaşimız hafif griple atlattı. Kendisine geçmiş olsun diyorum.:salut:

sebahattin hocam fotoğraflar için teşekkürler. Hocam biliyorsun biraz rahatsız dım rahatsız olmama rağmen geziye katıldım sayen de güzel bir gün geçirdik tabi ben artçı olarak bu yolculukta bulundum. yine buluşmak üzere:cat:

havran motor dosları olarak gelmek istiyen arkadaşlara her zaman körfezimizin güzel yerlerini gezdirmek en sevdiğimiz aktivitedir. Bekleriz

arkadaşlar radara giren benim gurubumuzda radara yakalanan 2 çi kişiyim kötü oluyor ya huuuuuuuu:pr:ben bu radardan baya ders çıkardım kendime korumasız ehliyetsiz binerler yakalanmıyor ben yakalanıyorum toto bana tuttu :queen:1. Hız kuralına uyacağım 2.ehliyet mutlaka alınması ben almıştım faydasını gördüm. Yoksa baya ceza katlayacaktı 3.motorumu büyütmeyi düşünüyordum vazgeçtim büyütmeyeceğim radara yakalandığım motor gurubumuzda onursay başkan Ahmet abım in 650 hyosung
bu motorla da yavaş gidilmiyor adamı tahrik ediyor .yavaş giderken de gitmiyorsun gibi geliyor.
Ben 250 ramzeyim le devam onunla hiç ceza yememiştim motorumun ahı tuttu herhalde:queen:

Son düzenleme:
muhitin abi sen delikanlı motorcusun seni radar filan durduramaz kim koymuş aradarı oraya sebahattin hocam herşey güzeldi fotolar harika ama lahmacunlar daha harika:mrgreen:

ohhh valla motor yol doğa lahmacun ayran...harika olmuş tekerinize sağlık :cat:
ayvalıkta görüşmek üzere...

teşekür ederim chatkut kardeş ayvalıkta görüşmek üzere MT İZMİRE selamlar

Havran Motor dostları... hepinizi cok seviyorum... az kaldı yakında gorusecegiz....:cat:

valla içim gitti şıp şıp babaya. gelelim izmirden bizde diyecem en sonunda. ayvalıkta görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar