Tulumoğlu kardeşimden ses yok daha
hocam motoru ittirmekten kollarında derman kalmamış anlaşılan
Hocam biliyorsun hastalıktan dolayı gelmedim fakat benim için de gezdiniz çok sevindim:cherry: fotoğraflara baktıkça ben de gitmiş gibi oldum :cat:önemli olan sağ salim gelmeniz hocam sen baya iyi motor itiyorsun tabi eski den alışkanlığın var tekniğini biliyorsun .............................merak ettim motoru itmek için bana da yardım eder miydin yoksa kıs kıs güler miydin? :queen:
Hocam biliyorsun hastalıktan dolayı gelmedim fakat benim için de gezdiniz çok sevindim:cherry: fotoğraflara baktıkça ben de gitmiş gibi oldum :cat:önemli olan sağ salim gelmeniz hocam sen baya iyi motor itiyorsun tabi eski den alışkanlığın var tekniğini biliyorsun :queen:çok güzel cıkmış fotolar ben gezide olsaydım Ahmet ağabeyimizin artıcısı olacaktım nazar deymiş mavi kısrağa şanssızlık beni bulacaktı :bounce:merak ettim motoru itmek için bana yardım eder miydin yoksa kıs kıs güler miydin? :queen:
vay vay vay aranan kan bulundu....................:rendeer:
nerdesin yaw sen Havran MT asi çocuğu sen yoksun meydan kimlere kaldı bak?
Muhittin kardeşim. Sensiz gezilerin toplantıların tadı tuzu yok.
Gözlerim hep seni arıyor.
Çapırcıların kıralı Çamurcuların korkulu rüyası.:rendeer:
Hoşgeldin sanal arenaya ( abi avatar resmine ne oldu yaw? ):cat:
Tulumoğlu sen gelseydin ben motoru havran'a kadar iterdim! bize gülmek yakışmaz.
Aslında bu gezinin adı dedeler gezisi olmalı...
Söyliyecek söz bulamıyorum..Harika olmuş nezih,kibar,öenek alınacak.adam gibi adamlar gezisi olmuş.Tebrik adiyorum dostlar seneye listeye benide yazın...
En derin sevgi ve saygılarımı sunarken daha uzun yıllar sağlık ve sıhhatle bu grubun geziler yapmasını diliyorum...
gençlik başımızda duman, motor aşkımız pek yaman. takmayın kafanıza yaşı başı dostlar.