:cat
Muhittin çok teşekkürler.25 mayısta aldım. Ama 4500 km ye geldi bile.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------
Bu gezi 3 seçenekli planlanmıştı.7,10, ve 12 günlük.Ancak sinav döneminde 7 günlük boşluk oluşturabildik.Yoksa 11 Temmuzdan sonraya kalacaktı.Bunu da hava sıcaklıkları nedeniyle istemedik.Dolayısıyla KÖPRÜLÜ KANYON başka geziye kaldı.Resimlerde SAKLI KENT var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------
Seni tabi ki hatırlıyoruz.Serüvenlerini de siteden takip ediyoruz.(kız kaçırma,:queen:yanlama vs.)Bir daha ki geziye inşallah. Yerimizi biliyorsun.:cherry::cherry::cherry:
Havran Motor Dostları'nın gezilerini özlemiştik vallahi. Necdet Hocam, yeni motorunuz hayırlı olsun. Kazası belasız sürüşler dilerim. Ayrıca Ahmet Hocam'a, İbrahim Hocam'a ve Müşteba Abim'e ayrıca selamlar ederim tee Çanakkale'den :rendeer:
Muhittin çok teşekkürler.25 mayısta aldım. Ama 4500 km ye geldi bile.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
Bizler emekli değiliz halen 28. yılımı çalışıyorum.Ahmet Hocam emekli.(Benim de matematik öğretmenim olur kendisi):cherry::cherry::cherry:Kıskandım vallahi süper ya emekli oluncan inşallah böyle gezeriz bizde gezilerinizin devamını dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 AM ----------
Muharrem sen ve ben kaçırdık treni. Bidahakine bilet alalım.
Resimlere bak bak bitmiyor yaw.
Yamaç paraşütçülerini iyi çekmişler. Ölü deniz hep hatıralarımdaki gibi.
Necdet hocam yalnız KÖPRÜLÜ KANYON diye bir yer vardı. Oralarada gittiniz mi?
Bazı kanyon resimleri var ama SAKLI KENT e ait heralde.
Ne dersin İbrahim hocam.:bounce:
Bu gezi 3 seçenekli planlanmıştı.7,10, ve 12 günlük.Ancak sinav döneminde 7 günlük boşluk oluşturabildik.Yoksa 11 Temmuzdan sonraya kalacaktı.Bunu da hava sıcaklıkları nedeniyle istemedik.Dolayısıyla KÖPRÜLÜ KANYON başka geziye kaldı.Resimlerde SAKLI KENT var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------
hocam maşallah çok güzel bir gezi yapmışsınız:cat: sizi kutluyorum, bi dahaki sefere banada haber verin beraber gidelim :cat:belki beni hatırlamışsınızdır, motosikletimi havran'dan almıştım toplanırken hepinizle görüşmüştük:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 PM ----------
abi mükemmel bir gezi olmuş:cat: tekerinize sağlık, bi dahaki sefere benide çağırın darılırım valla![]()
Seni tabi ki hatırlıyoruz.Serüvenlerini de siteden takip ediyoruz.(kız kaçırma,:queen:yanlama vs.)Bir daha ki geziye inşallah. Yerimizi biliyorsun.:cherry::cherry::cherry: