- Konu Yazar
HAVRAN MOTOR DOSTLARI ANTALYA GEZİSİ
Çok sevgili Balıkesir / Havran Motor dostlarını ziyarete gittiğimde Kısa bir zaman önce ANTALYA odaklı bir gezi planladıklarını
söylemişlerdi.Geçtiğimiz hafta içersinde de bunu gerçekleştirdiler. Tabiki gönül isterdi onlara katılmak onlarla bu maceranın tadına varmak
Yer yöre görmek dostlara anlatılacak anıların olmasını isterdi. Çalışma hayatı işte.
Neyse çok güzel bir gezi yaptılar. Çekilen resimleri gördüm gerçekten harikabir gezi. Dediler ki:
"Hocam şu resimleri int ortamına atmayı beceremmiyoruz sen bize yardımcı ol da bu anılarımızı
dostlarımızla paylaşalım." dediler.
Ne demek? Onur duyarım.
Böylece resimleri bana verdiler ve bende siz dostlarla paylaşmak üzere buraya aktarıyorum.
İlk gurup resimleri Necdet hocamın kamerasında sizlere aktarıyorum.
İkinci sırada İbrahim hocam var.
Kim mi bu kahramanlar? İşte ilk resimdeler.
soldan 1. Siyah kasklı GV 650 Hyosung kullanan Ahmet bey (em. öğretmen)
soldan 2. Kırmızı siyah montlu Hyosun 250 kullanan İbrahim bey (öğretmen)
soldan 3. Kırmızı beyaz kasklı Hyosung 250 Naket Necdet bey (öğretmen)
en sağdaki:Gümüş Honda 250 Twister kullanıcısı Müşteba bey (em.uzunyol şöförü)
Resim yüklemeye devam ediliyor. Az sonra. Tekrar giriniz.
Çok sevgili Balıkesir / Havran Motor dostlarını ziyarete gittiğimde Kısa bir zaman önce ANTALYA odaklı bir gezi planladıklarını
söylemişlerdi.Geçtiğimiz hafta içersinde de bunu gerçekleştirdiler. Tabiki gönül isterdi onlara katılmak onlarla bu maceranın tadına varmak
Yer yöre görmek dostlara anlatılacak anıların olmasını isterdi. Çalışma hayatı işte.
Neyse çok güzel bir gezi yaptılar. Çekilen resimleri gördüm gerçekten harikabir gezi. Dediler ki:
"Hocam şu resimleri int ortamına atmayı beceremmiyoruz sen bize yardımcı ol da bu anılarımızı
dostlarımızla paylaşalım." dediler.
Ne demek? Onur duyarım.
Böylece resimleri bana verdiler ve bende siz dostlarla paylaşmak üzere buraya aktarıyorum.
İlk gurup resimleri Necdet hocamın kamerasında sizlere aktarıyorum.
İkinci sırada İbrahim hocam var.
Kim mi bu kahramanlar? İşte ilk resimdeler.
soldan 1. Siyah kasklı GV 650 Hyosung kullanan Ahmet bey (em. öğretmen)
soldan 2. Kırmızı siyah montlu Hyosun 250 kullanan İbrahim bey (öğretmen)
soldan 3. Kırmızı beyaz kasklı Hyosung 250 Naket Necdet bey (öğretmen)
en sağdaki:Gümüş Honda 250 Twister kullanıcısı Müşteba bey (em.uzunyol şöförü)
Resim yüklemeye devam ediliyor. Az sonra. Tekrar giriniz.