Havalar Isiniyor.bu Habere Dikkat!!!

havalar iyice bi ısınsın Bende yollara çıkayım Eğer motorum erirse yemin ederim Harley davidson alana kadar bi daha motora binmem...

Arkadaşlar,bu tür galeyanlara gelmeyelim,bunlar balon; 41 yıllık adanalıyım ne ben eridim nede motorum ve her hafta gezdiğimiz halde bunların kuyruk acısı var,2 yıl önce arkadaşımla Honda transalp almaya niyetlendik 19 milyar fiat çektiler cuma günü sordum 12.400 ytl satamayınca danping yapıyorlar eğer çinlililer piyasaya girmeselerdi honda şimdi 25 milyardı ilk çıktığından beri çin malı kullanıyorum memnunum 2 milyara 0 kilometre zamanlı 200 cc lik crosa biniyorsun daha ne istiyorsun motocycleboyreigns dostum doğru söylüyor

Vallahi çin malları şu an bize yetiyor. Paramız bu kadar. Parası olan daha iyisini alsın . Ne diyelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam İŞte Şİmdİ Transalp Alsana Fİyatida DÜŞmÜŞ Ne Beklİyorsun...

bir kişinin demesiyle gerçek olmaz bunlar. 5300km deyim memnunum motorumdan. sadece küçük cc olduğundan memnun değilim bununda çinle bir ilgisi yok. eriyen motor varya getirsinler resmini koysunlar bakalım. saçmalıktan başka bir şey değil.

o kadar söylüyoruz şu çin mallarına para vermeyin.. direk sokağa atıyosunuz diye.. ucuz etin yahnisi..............

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar