Havalar Isiniyor.bu Habere Dikkat!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AKŞAM GAZETESİ NDEN ALINMIŞTIR.

Ferruh Tanay: Tepkimiz kalitesizlige

Geçtigimiz yil piyasaya giren Çin mali motosikletler için belli bir kalite standardinin olusmasi gerektigini söyleyen Ferruh Tanay, 'Çin mallarina karsi bir yaklasim var. AB ülkelerinde de bu tehdit söz konusu. Ancak orada teknik özellikleri belli bir standarda baglayarak kontrol ediliyor' dedi. Çin'den gelen kaliteli motosikletlere yönelik bir tepkilerinin olmadigini anlatan Tanay, 'Tepkimiz kalitesiz mallara. Geçen yil Adana'da bir arkadas Çin mali motosiklet almis. Motosikletin sicakta eridigi söylendi' dedi.

Ihsan BOZKAN / ISTANBUL

valla adanada insan bile erir plastik çinli hayli hayli erir:queen:

bi bakıma doğru benim motor yatak sardı
pistonla krank sarılmış harbi :pr:
tek silindir değişmedi
bende dabıl ap attım
sesi bayağı düzeldi
nasıl bişise egzozdan çıkan dumanı yere vurdur
o yerde ayağın kayıp düşüyon

Beyler erime meselesini geçelim ama belli bi stantartın altında gelmemesi gerekiyor tamamen katılıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence Duyarli Bİr MotosİkletÇİ Desek.en Azindan Duran Bİr Motorun Erİmesİ DeĞİlde Ya Gİderken Erİrİse Bunlar...:):):)

ya adam yumurtlamış haber diye yazmışlar. Bıraksın geyiği. Eğer bu adamlar eriyen motor yapabildilerse zaten bu büyük bir başarı. Kimya olayını da aşmışlar fizik olayını da. :queen:

Lanet Olasi Çİnlİler Bİzİ Orta Asyadan Atmalarindan Bellİydİ BÖyle OlacaĞi :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o tür plastiklerin dayanma sıcaklığı 200 derecedir hadi en kötüsü olsun 100 derece olsun. adamı eritir o sıcaklık, motor kimin umurunda o zaman
adamın biri mabaddan sallamış.

erimesini bilmemde güneşin altında fazla durunca boyalarının renk attığını biliyorum. kuşadasındaki arkadaşımda gördüm.

erimesini bilmemde güneşin altında fazla durunca boyalarının renk attığını biliyorum. kuşadasındaki arkadaşımda gördüm.

abiler adam Harley standartlarından bahsediyorsa.. biz bu ülkede bi motor yüzü çok zor görürüz.. gelen motorlar 2,500 - 5,000 YTL.. Standart dediği motorlar 35.000 - 60.000 YTL.. bi ew parası ... :)

Efsane Motor Harley bayii değil mi?Dinlemeyin bu insanları, çoğu motorcu değil hiper-kapitalist şişko para babaları. Ferruh bey in piyasanın sayılı saygıdeğer kişiliklerinden olduğunu biliyorum ama çalıştığı kurum Harley'den BMW'den aşağı motorları adam yerine koymayan bir kurum.Çinliler konusunda haklılar ama niyet sandığımızdan farklı.

VALLA ADANADA ERİDİYSE DOĞRUDUR :queen: AMMA GEL GÖR Kİ BİRAZ ABARTI GİBİ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Doğru Söylemiş.katiliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çİn Mallari Zaten Erİmeye Mahkum.dÜŞÜnÜn BugÜn Pİyasada 10 Senelİk Bİr Japon Makİne 7-8 Mİlyara Gİder Ortalama.dÜŞÜnsenİze 10 Senelİk Çİn Malini.yanİ Bunlarin 2. El SektÖrÜde Ancak 2 Sene Olur Sonra ÇÖpe At.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet evet doğru .easyrıders in üstüde çizilmiş.doğruları söylediği içnmi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar