HaVada CROSS KoKusu Var :)

===YOL AVCISI===

NOT:
Eğer Internet Explorer veya Mozilla ile fotoğrafların bir kısmını (belli bir yerden sonrasını) göremiyorsanız Google Chrome yüklerseniz bu sorunu yaşamazsınız.

20 Aralık 2009
PAZAR
HaVada CROSS KoKusu Var :)

Bu sabah izinliyim ve evdeyim.Malum izinli olduğum için geç kalktım.2 gün önce
burada sizlerle de paylaştığım,küçük bir gezi yaptığım için bugünü evde geçirmeyi,
planlamıştım.
Ne varki,kahvaltımı yapıp,PC ye oturup,cross videolarını ,iç geçire geçire seyrederken.
Güneşin tatlı tatlı ışıldamasını,bulutların arasından görünce.İçim CIZZZZZZ etti.
Kendi kendime dedim,OFF dışarısı ne güzel,şimdi motorumun üstünde olmak var. :(
Ama,bu durumumu evdekilere hiiiiiiç belli etmedim :( Çünkü,evdekilere bugünü evde
geçireceğime dair sözüm vardı.
Tam o sırada,arkadaşım PAŞA telefon ederek,beni GEZİYE davet etti.
Hık mık desemde :) En sonunda hanımın ve oğlanın gönlü alarak,PAŞAya gezi için
OLUR dedim.

PAŞANIN depo dolu ama benim benzine ihtiyacım var.
kerim 001.jpg

KERİM ERDAL ( PAŞA )
kerim 002.jpg

ESKİŞEHİR,Tepebaşı çıkışındaki benzinlikteyiz.
İstikamete karar verdik.AŞAĞI SÖĞÜTÖNÜ köyü civarları.
kerim 003.jpg

Çiftlik yollarından ilerliyoruz.
kerim 004.jpg

AŞAĞI SÖĞÜTÖNÜ köyündeyiz.
kerim 005.jpg

kerim 006.jpg

Geceden yağışlı olduğu için yollar ıslak.
kerim 007.jpg

kerim 008.jpg

Bu yoldan ilerliyoruz.
kerim 009.jpg

kerim 010.jpg

kerim 011.jpg

kerim 012.jpg

KESKİN KÖYÜne yaklaşıyoruz.
kerim 013.jpg

Köyü geride bıraktık,taş ocaklarındayız.
kerim 014.jpg

kerim 015.jpg

kerim 016.jpg

Yolumuzun üzerindeki bu çoban arkadaşla selamlaşıyoruz.
kerim 017.jpg

Çoban bize,sizden 5 dk.önce mavi motorlu birisi geçti,odamı
sizden diye sorunca,bastık gaza kimmiş bu motorlu, yakalayalım diye :)
kerim 018.jpg

Ama ne bir motorluya,nede izlerine rastlayamadık.
kerim 019.jpg

kerim 020.jpg

kerim 021.jpg

İlk kez geldiğimiz bu yerde bir takım taşlar vardı.
Gezi bitiminde uğradığımız kahvedeki arkadaşlarımızdan öğrendiğimize göre,
Bu taşların bir efsanesi varmış.İsmide 5 KARDEŞ TAŞlarıymış.Ama efsaneyi tam
olarak bilemediler.
kerim 022.jpg

kerim 023.jpg

kerim 024.jpg

kerim 025.jpg

kerim 026.jpg

kerim 027.jpg

Arkada görünen ULUDERE KÖYÜ.
kerim 028.jpg

kerim 029.jpg

ÇUKURHİSAR GÖLETİNE doğru yola devam.
kerim 030.jpg

kerim 031.jpg

kerim 032.jpg

kerim 033.jpg

kerim 034.jpg

kerim 035.jpg

HAVADAKİ CROSS KOKUSUnu takip ediyoruz :) :) :)
kerim 036.jpg

kerim 037.jpg

OHHHH BURCU BURCU kokuyor :) :)
kerim 038.jpg

kerim 039.jpg

kerim 040.jpg

kerim 043.jpg

kerim 044.jpg

kerim 045.jpg

Önden güneş gülümsüyor,arkadan da yağmur fena geliyorum diyor.
kerim 046.jpg

kerim 047.jpg

kerim 048.jpg

ÇUKURHİSAR GÖLETİ kıyısına yaklaşıyoruz.
kerim 050.jpg

kerim 051.jpg

kerim 052.jpg

kerim 053.jpg

kerim 054.jpg

Etrafta sadece balık tutmaya gelmiş 3_ 5 kişi var.
kerim 055.jpg

kerim 056.jpg

kerim 057.jpg

PAŞAM :)
kerim 060.jpg

kerim 061.jpg

kerim 062.jpg

Gölette fazla kalmıyoruz,ÇUKURHİSARa gitmek için ayrılıyoruz.
kerim 063.jpg

ÇUKURHİSARın girişindeyiz.
Buranın girişinde bulunan ve halkın YÜV ismini verdiği höyükün
en üst tepesinden foto alıyorum.
kerim 064.jpg

Yazın bu höyükün üstü ÜZERLİK OTLARIYLA KAPLI OLUYOR.
kerim 065.jpg

kerim 066.jpg

Dik höyüğün tepesinden sallanıp,soluğu aşağıdaki kahvede alıyoruz.
Mototayfalı arkadaşlarım ALİ ve METİN.
kerim 067.jpg

Burası sıradan bir kahve değil.Mavi gömlekli ALİye ait.
kerim 068.jpg

Burası,internet kafeli,şark köşeli,masa tenisli ve vs.li bir yer.
Sağolsun arkadaşlarla tatlı sohbetimiz oldu.
kerim 069.jpg

kerim 070.jpg

kerim 071.jpg

kerim 072.jpg

kerim 073.jpg

ALİ VE KIZI :)
kerim 074.jpg

Burası bizim bugünkü son durağımız oldu.
Arkadaşlarla vedalaştıktan sonra,ayrıldık.
Çay ikramları ve GÜLER yüzleri için hepsine TEŞEKKÜRLER ediyorum.
kerim 075.jpg

Paşa arkadaşımın telefonu sayesinde bugün yine CROSSlu güzel bir gün oldu :)
Nihayet sağ salim evdeyim.
kerim 076.jpg

.......Bu ARALIK ayında havanın güzelliğinden istifade ettiğimiz güzel bir gündü,
PAŞA arkadaşıma birlikteliği için TEŞEKKÜRLER..........

===== HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER =====

===YOL AVCISI===

harıka guzel bır gun gecirmişsiniz tekerınız yere her daim düz bassın nice bol gezıler beklıyoruz:cat:

abi on numara gezi olmuş ama ben senin motorun arka ışıklara hasta oldum nerden bulabilirim onlardan sinyalleriyle birlikte gerçi yeri değil ama dayanamadım soriyim dedim :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşımnıza sağlık, benim motosiklete binmeyi öğrendiğim yerler,teşekkürler.

Havadaki croos kokusunu bende aldım ama gerçekleştiremedim sizin gibi imrenerek takip ediyorum.

abi on numara gezi olmuş ama ben senin motorun arka ışıklara hasta oldum nerden bulabilirim onlardan sinyalleriyle birlikte gerçi yeri değil ama dayanamadım soriyim dedim :cherry:

.....TEŞEKKÜRLER EDERİM,lamba konusuna gelinçe,lambaları bisiklet lambasından kendim uyarladım.İçine let döşeyerek. sinyallar ise sıradan sinyallar her yerde bulunabilir.......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 ----------

.....Arkadaşlar beğendiğiniz için teşekkürler ........:rendeer:

Sze baka baka bi Cross ta ben alacağım sonunda :)
....:)Bence iyi yaparsınız ,arazi sürüşü çok farklı ,bende eskiden gezilerimde hep düz yolları tercih ederdim. Ama şimdi gezilerimde arazi sürüşlerinden kopamıyorum :) ARAZİ SÜRÜŞÜ ÇOOOOOOOOK GÜZEL.....:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
....:)Bence iyi yaparsınız ,arazi sürüşü çok farklı ,bende eskiden gezilerimde hep düz yolları tercih ederdim. Ama şimdi gezilerimde arazi sürüşlerinden kopamıyorum :) ARAZİ SÜRÜŞÜ ÇOOOOOOOOK GÜZEL.....:)

en sonunda bana bir tanede cross motor aldıracaksınız hocam, bir yandan sen, bir yandan Savaş ustamız döktürüyorsunuz
valla ,tekerinize sağlık harikasınız :rendeer:

MFM

düzgün bi arazi bulsam çıkıcam da zorlu bişey lazım abi dümdüz tepeye çıkmak eğlenceli olmuyor hiç :silent: çamur olucak eğimler çukurlar tümsekler.. ama gerçekten bambaşka bi tutku.

en sonunda bana bir tanede cross motor aldıracaksınız hocam, bir yandan sen, bir yandan Savaş ustamız döktürüyorsunuz
valla ,tekerinize sağlık harikasınız :rendeer:

....TEŞEKKÜRLER. Emin ol alırsan pişman olmazsın :) :)

düzgün bi arazi bulsam çıkıcam da zorlu bişey lazım abi dümdüz tepeye çıkmak eğlenceli olmuyor hiç :silent: çamur olucak eğimler çukurlar tümsekler.. ama gerçekten bambaşka bi tutku.

....Gerçekten haklısın,artık bende eskisi gibi düz yol aramıyorum nerde tümsek,çamur var oraya gitmek istiyorum.Çamurun tadını fark ettiğim geç oldu ama güç olmadı neyseki :)....:)

MFM

müsade varsa birkaç resimde ben paylaşmak isterim burda

....TEŞEKKÜRLER. Emin ol alırsan pişman olmazsın :) :)

....Gerçekten haklısın,artık bende eskisi gibi düz yol aramıyorum nerde tümsek,çamur var oraya gitmek istiyorum.Çamurun tadını fark ettiğim geç oldu ama güç olmadı neyseki :)....:)

bende cross yok onun zevki bi başkadır eminim bende bundan var :cat: her yere giriyor canavar fakat henüz zor bi parkur bulamadım şubatta geldiğimde kar olursa biraz karda trafikta kalan yokuşta kalan arabalara inat trafiğe çıkıcam :bounce:

daha çıkıcak yer kalmadı tepenin sonunda manzara harikaydı fakat ağaçlar başlıyordu...

Son düzenleme:
arazi olayı müthiş keyifl, güzel gezmişsiniz. ama birdahakine daha bol çamurlu fotolar görmek isteriz:) bende bu hastalığa yeni kapıldım ve bir tane xlr 125 aldım. her haftasonu nerde çamur toprak tümsek tepe oradayım. mangalıda yaktıkmı keyfi süper oluyor. bende 1*2 foto koyayım :)

müsade varsa birkaç resimde ben paylaşmak isterim burda

bende cross yok onun zevki bi başkadır eminim bende bundan var :cat: her yere giriyor canavar fakat henüz zor bi parkur bulamadım şubatta geldiğimde kar olursa biraz karda trafikta kalan yokuşta kalan arabalara inat trafiğe çıkıcam :bounce:

dostum trakyada öyle harika yerler varki tam senın alete göre. zevkten dörtköşe olursun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------

blue white istanbulda nereye gidiyorsun?
motor keşanda haftasonları gidince biniyorum. saroz körfezi taraflarına gidiyoruz.orada arazi çok ilginç 5 km de farklı toprak ve arazi yapısı,kumlu , balçık , tepe tümsek. süper yani :)

MFM

dostum trakyada öyle harika yerler varki tam senın alete göre. zevkten dörtköşe olursun :)

abi şubatta çıkarız derseniz ben hertürlü yere gelirim aşırı uzak olmadığı sürece malüm otobanda uzun süre kullanmak doğru değil bu tarz aletleri benim alet genelde yazlıkta duruyordu fakat bu sıralar istanbulda. ben bosnaya gelince geri götüremediler :mrgreen::mrgreen:

bu arada yalıköyü bilirsin belki çatalca yalıköy az ilersi çilingoz çiftlik köy falan.

abi şubatta çıkarız derseniz ben hertürlü yere gelirim aşırı uzak olmadığı sürece malüm otobanda uzun süre kullanmak doğru değil bu tarz aletleri benim alet genelde yazlıkta duruyordu fakat bu sıralar istanbulda. ben bosnaya gelince geri götüremediler :mrgreen::mrgreen:

bu arada yalıköyü bilirsin belki çatalca yalıköy az ilersi çilingoz çiftlik köy falan.

tabiiki ocak , şubat farketmez. kış ayında daha zevkli oluyor. çatalcayı bilirim,yalıköyü duydum ama hiç gitmedim. bu hafta sonuda gelibolu taraflarına gideceğiz oradada 2*3 kişi katılacak. güzel bir haftasonu daha yaklaşıyor benim için :)

MFM

tabiiki ocak , şubat farketmez. kış ayında daha zevkli oluyor. çatalcayı bilirim,yalıköyü duydum ama hiç gitmedim. bu hafta sonuda gelibolu taraflarına gideceğiz oradada 2*3 kişi katılacak. güzel bir haftasonu daha yaklaşıyor benim için :)

işte ben okadar uzun yola gidemem abi arazi dağ bayır çamur su dere de sabaha kadar gidelim ama otoban asfalt deme :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar