- Konu Yazar
Arkadaşlar herkese selamlar, şehir içi bakkala gitmektir markete gitmektir için bir ns 125 almayı düşünüyorum, Fakat bu motor hava soğutmalıymış hava soğutmalı motorla bir sıkıntı yaşar mıyım şehir içi istanbul trafiği? Diyelim istanbulun içine gircem ana motorda boğazdan sc var onla girsem ceza riski var bu yeni alcağım motorla girmeyi düşünüyorum. Durmadan 1 saat yol gitsem mesela motor şişermi hep 10 la gitsem motor şişmesi ne mesela çok ısındımı nasıl anlıcam ben
KISACA HİÇ HAVA SOĞUTMALI MOTORUM OLMADI VE ALCAM İSTANBUL TRAFİĞİNDE SÜRCEM BİLEN BİRİ BANA SORU İŞARETİ KALMICAK ŞEKİLDE AÇIKLAYABİLİR Mİ
Teşekkür ediyorum
Bu arada osm@n bey geçenki men forumumda konu sahibi troll olabilir demişsiniz burda trafik polisleri vardır şimdi söylemeyimde sattım motoru aktifsiniz görürsünüz burayı
KISACA HİÇ HAVA SOĞUTMALI MOTORUM OLMADI VE ALCAM İSTANBUL TRAFİĞİNDE SÜRCEM BİLEN BİRİ BANA SORU İŞARETİ KALMICAK ŞEKİLDE AÇIKLAYABİLİR Mİ
Teşekkür ediyorum
Bu arada osm@n bey geçenki men forumumda konu sahibi troll olabilir demişsiniz burda trafik polisleri vardır şimdi söylemeyimde sattım motoru aktifsiniz görürsünüz burayı